Butikskontrollanten, med en nattugglas öga för detaljer, skuggade TV-profilen Anders “Arga Snickaren” Öfvergård på uppmaning av butikschefen efter uppgifter från personalen om upprepade köttstölder. Denna gång sågs Öfvergård scanna bara två av fem köttbitar, ett totalt värde av 394,54 SEK. ‘Han scannade två bitar av fem, sedan lägger han ner alla fem i ett svep i påsen’.

▪ VILL DU SE FLER INTRESSANTA REPORTAGE? Swisha 350 kr till 123 524 6871 för en prenumeration. Det går även att betala med kort för endast 49 kr/mån: http://insikt24.se/stod-insikt24/.

‘Han är ett arbetsmiljöproblem’ hävdar butikschefen, som planerar att fira med champagne vid en eventuell fällande dom…

För butikschefen är detta bara toppen av isberget. Han hävdar att Öfvergård har stulit i nästan ett decennium, skapat ett arbetsmiljöproblem för personalen, och beskriver den firade fällande domen som en skarpt markerad protest mot stölderna. Men kan detta decennium av misstänkt snatteri äntligen ta slut?”

Istället för att bemöta Insikt24s frågor, sökte han tillflykt i tingsrättens toaletter med sin advokat i släptåg. Händelserna eskalerade när Öfvergård snabbt lämnade platsen i sin skåpbil, vilket lämnade oss alla med fler frågor än svar…

▪ LÄS MER OM HÄNDELSEN: https://insikt24.se/tv-stjarnan-arga-snickaren-flyr-fragor-om-kottstolderna

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!