🟣 Exklusiv intervju: ISLAMKRITIKERN RASMUS PALUDAN STOPPAR SVERIGES NATO-ANSÖKAN – aggressiva Erdogan-anhängare på plats under koranbränningen

Under lördagen höll den kände islamkritikern Rasmus Paludan en manifestation emot Turkiets president Recep Erdoğan. Målet med aktionen var att stå upp för yttrandefriheten även om det kan påverka relationen med islamistiska diktaturer och i förlängningen Sveriges NATO-ansökan.

Dagen avslutades genom en sedvanlig koranbränning som har blivit främsta Rasmus Paludans kännetecken, på grund av de reaktioner som har väckts bland vissa invandrargrupper. Händelsen bevakades med stort intresse av media och ett stenkast bort höll Erdogan-anhängare en demonstration för Turkiet och emot yttrandefrihet.

Efter manifestationen evakuerade Stockholmspolisen Rasmus Paludan med en polisbåt och därefter fick vi en exklusiv intervju med honom om dagens scener. I samtalet avslöjade den dansk-svenska politikern hans planer inför 2023 och bakgrunden till hans senaste satirteckning av profeten Muhammed.

👉🏻 STÖTTA VÅR JOURNALISTIK: Swisha 350 kr till 123 524 6871 för en prenumeration @insikt24.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!