Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

Om det fortsätter på samma sätt som nu kommer Sverige att vara ett muslimsk land inom en inte alltför avlägsen framtid. Stackars mina barnbarn!! 😢

Ingrid Carlqvist, DU HAR HELT RÄTT! Det stämmer det du säger! Vi är INFIDELS! Yttrandefriheten finns inte i dag i Sverige. Självcensuren är styrande idag i Sverige.

I Sverige är åsiktsfriheten grundlagsskyddad enligt Regeringsformen "Varje medborgare är gentemot det allmänna tillförsäkrad ... yttrandefrihet: frihet att i tal, skrift eller bild eller på annat sätt meddela upplysningar samt uttrycka tankar, åsikter och känslor",

Det är ju skrämmande att höra att vi får inte säga vår mening eller sanningen

Blir dom dömda så visar detta land med nurvarande regering var vindarna går o det är inte till svenskarnas fördel. Som blir mer o mer trängda i sin frihet att tycka o tänka fritt i sitt eget land som vi har rätt till enligt grundlagen. Skrämmande utveckling när vi har en regering som sätter sig över vår grundlag till förmån för en annan ideologi!

Dessa åklagare är förrädare mot folket. Hur fan kan de se sig i spegeln varje dag och sova gott. 🤬

Islam kan vara där det ska vara. Inte i Sverige.

...Svenska domstolar är styrda av ogiltig vänstercen(s)ur...

Det är väl helt rätt som Du säger, journalister och även vi andra måste väl ha Rätt att Undra och ifrågasätta, vad som menas , ?? 💚💚💚

Ta bort den där pedofilvurmaren . Kärringen är sjuk i huvudet!

Yttrandefrihet finns inte längre i Sverige!

Det är ett märkligt land vi lever i. Muslimer får uttrycka sig och säga vad dom vill. Men inte Svenskar. Ytrandefriheten gäller tydligen bara vissa folkgruppen.

TÄNK OM VI HADE FLER GRÄVANDE JOURNALISTER AV DENNA KALIBER, FLER SKULLE VÅGA LÄGGA FRAM DOM ENORMA PROBLEM SOM VI HAR I LANDET. LYCKA TILL TJEJER.

Vad är det för åklagare och vem vill han göra tjänst med sitt handlande. Ingen svensk vill få dessa kvinnor dömda.

Muslimerna har väl kompetensen att jobba på apoteken!

Jag står helt bakom Ingrid och Maria !!

Nä nu åker ni in i fängelset båda två

Sjuk kärring . Peddo och våltäksmän försvarar hon aktuelltfokus.se/ingrid-carlqvist-forsvarar-milos-yiannopoulos-pedofiluttalanden/

Håll ut och vinn!

Det är Islamister som vill tvinga fram en lagändring om yttrandefriheten och meddelandefriheten. Folk ska fråga sig: är det nu som Islamisterna försöker genomföra sin revolution ! Tysta folket. Om inte svenskfödda förstår vad dom försöker genomföra är det mycket illa. Glöm inte dom två kvinnor som med alla medel försöker åtala Ann-Sofie Hermansson dom har inge gett upp en tredje omgång är snart igång i hovrätten medtagna vittnen tar dom med sig för att deras åtal ska gå igenom . Allt handlar om vår lagstadgade yttrandefrihet som dessa två kvinnor krigar för två muslimska kvinnor som ser att rätten är på deras sida . Två kränkta kvinnor som vägra acceptera vår svenska yttrandefrihet. Så vakna gott folk det är inte Svenska personer som vill ta bort yttrandefriheten, det är dom som tror sig kunna förändra Världen. Senast är nu en genomförd rapport om Islamofobi som dom vill göra en svensk lag. Vi ska straffas för åsikter. Om vi ser till hur Islamofobi behandlas i Frankrike en bättre väg att följa Emmanuel Macron exempel Radera Islamofobi som juridisk term och behandla alla lika utefter lagrum som finns. Brås:s rapport 2021: 3 Islamofobiska hatbrott ” måste dras tillbaka för kompletteringar förtydligande samt sträva efter bättre balans i urvalet av litteratur och forskning. Bättre är att följa Frankrike. Detta är otroligt viktigt folket i Sverige ska reagera innan det är försent. Agera till partiledarna i Sveriges om inte dom agerar, då är dom involverade.

Skulle eventuellt läkare som tillhör någon "sekt" eventuellt favorisera sin egna grupp och därmed skriva ut läkemedel olikt till olika grupper?

Denna rättegång kommer att ha stor betydelse för Sverige och svenska folket. Vi hoppas på en friande dom.

.

Min religion och dom som tillhör den går i alla fall först... Pastafari!!!! 😀

Bättre att Domstolar sysslar med att Sätta Fast De Riktiga Kriminella.

View more comments

Ingrid Carlqvist kommenterar gårdagens rättegång

❗️ Exakt24 har tidigare rapporterat om åklagarmyndighetens försök att sätta dit de båda journalisterna Ingrid Carlqvist och Maria Celander för åsiktsbrottet "Hets mot Folkgrupp". 👩🏼‍💼💬 Idag har vi med oss Ingrid Carlqvist som berättar om gårdagens förhandlingar i Hovrätten:

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!