Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Jan Helin, en grym översittare, en sann hatare. Gud vad jag älskar Exakt 24. Ni tar folkets parti. Sluta aldrig! Viljan till sanning!

Han om någon är ju fakenews personifierad..

Bra jobbat. Där fick ni honom rejält!

En sådan slemgubbe betalar vi genom vår skattesedel 🤬

Problemet i Sverige är väl inte män som Helin, det finns en uppsjö av dem som springer maktens ärenden. Problemet är väl att svenskarna har minnen som guldfiskar. För vi väljer ju om den här inkompetenta regerings konstellationen varje val! Under Corona hade t o m 80% förtroende för Löfven, nu är väl förtroendet nere på 59%. Men så länge vi inte röstar med fötterna och får bort idioterna från regeringsställning kommer de och deras svans att ha makten. Ändring på det går via valurnorna, ingenting annat!

Där fick ni honom rejält, det svider när han råkar ut för sin egen teknik.

Jan Hellin är precis som övriga socialdemokrater, dvs fullständigt verklighetsfrånvänd och maktfullkomlig och struntar totalt i hur den verkliga verkligheten ser ut.

Jan Helin är rekryterad pga sin S-partibok. I övrigt - mer än socialistiska åsikter - saknar han HELT kompetens att vara chef på SVT..!!

Bra jobbat! Jan Helin är helt enkelt ett socialistsvin som lever på våra skattepengar och dessutom angriper oss. Han är helt enkelt kriminell!

Håller inte med J H men vem gör det?

Jan Helin full av skit.

De sk högerextrema har gjort en video då han var chefredaktör på ett magasin.

Underbart. Jan Hellin är en samvetslös usling. Jan Helin har förstört mitt liv. 🧔

Om dem inte gör som regeringen vill , inga pengar 🤮 maktmissbruk

Exakt de som håller i taktpinnen är tyvärr inte dom vi röstar för !

SVT - sveriges värsta television👎

Verkligen avslöjande! Och grattis JESPER - härmed vann du vadet och borde få ett 1000 kr...få se om han lever upp till sitt ord.

Borde besöka den mannen dagligen med kameror och svåra frågor 😅

LÄGG NER SVT MED JAN HELIN SOM CHEF

Han är bara ett stort skämt hela han. 🤮🤮🤮🤮😂😂😂

Hon struttar runt här.

Och du är ju ett dåligt exempel på vänster människors beteende det viktigaste för en person med din ideologi är att vad du än säger så ska alla tycka det är bra men det blir ett djävla liv om någon tycker annorlunda! Djävla hycklare.

Jan Helin är ett praktsvin.

PRAVDABLASKANs (s)oldater gömmer sig och fördömer samtidigt sina egna arbetsmetoder - vilka ynkliga (S)VIN 🐷, numera framröstade med Alliansröster ⚖️🎬🧨

View more comments

Jan Helin wallraffad! Anklagar Exakt24 för fake news

Jan Helin wallraffad! Anklagar Exakt24 för fake news – Jan Helin wallraffad! Anklagar Exakt24 för fake news Jan Helin är programdirektör på Sveriges Television som här ger sin syn på fabricerade nyheter. Helin anklagar Exakt24:s Jesper Johansson för att fabricera nyheter efter att ha blivit walraffad och utfrågad om SVT:s rapportering.

På Exakt24.se hittar du film.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!