Nu gör vi motstånd mot nätcensuren!

Efter att Exakt24 i februari som första alternativmedia började göra nyhetssändningar sju dagar i veckan dröjde det bara ett par veckor innan regeringen kallade till krismöte med IT-jättarna om oppositionens verksamhet på sociala medier och vikten av att censurera.

Ytterligare några veckor senare började Facebook att censurera Exakt24 och kort därefter stängde även YouTube av oss helt från sin plattform – utan förklaring.

Nätcensur är något som drabbar oppositionella medier och opinionsbildare så snart vi börjar bli så stora att vi hotar makten. Därför har Exakt24 satt ihop ett expertteam av IT-utvecklare, kommunikatörer och opinionsbildare som har börjat utveckla en hel infrastruktur av tjänster på nätet som kommer att förändra spelreglerna totalt och gynna ALLA alternativmedier och oppositionella opinionsbildare. Men för att kunna fullfölja vår vision behöver vi ditt stöd!

Genom att stödja denna insamling är du med och slår tillbaka mot nätcensuren. Tillsammans kan vi stärka alla oberoende och oppositionella röster och helt förändra spelreglerna! Varje krona går oavkortat till utvecklingen av en ny infrastruktur för fri journalistik och opinionsbildning.

Insamlat
0%

Mål: 500 000 kr

Betala med kort

Swisha 123 026 37 23

BG: 5468-7157
Ange betalmeddelande:
Exakt24 insikt

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!