Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

💥I OCH MED YOUTUBES CENSUR ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT STÖDJA FRI MEDIA💥 👉🏻 Bli prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: insikt24.se/stod-insikt24/

Har aldrig och kommer aldrig rösta vänster. Förstår inte dem som inte ser faran komma.

Oförklarligt, men minst hälften av de kvinnor jag känner röstar höger så det finns trots allt hopp.

Många unga människor röstar vänster då de tror att fördelningen av rikedomar är viktigast. Sen börjar de som tänker förstå att vår frihet är det viktigaste. Frihet i både tanke och yttrande. De som tänker, både män och kvinnor, förstår då att staten ska blanda sig i våra liv så lite som möjligt. Det är vissa delar vi aldrig kan klara själva, som inre och yttre försvar. Vi måste samarbeta om det mesta i vår vardag, som vägar sjukvård skolor etc. Genom samarbete och förhandlingar kan vi klara det mesta. Men individen ska få fatta sina egna beslut. Även när de flesta tycker det är tokigt.

Helt OK att vara empatisk...men att inte se att landet far illa av vänster-politik kräver en djupare analys. Kanske bäst att tiga då det ända inte förändrar i sak...🤔

Vissa kvinnor attraheras kanske av ”ensamkommande unga män” som de gärna tar under sina ”vingars beskydd” för att deras moderskänslor och längtan efter att ha nån att ge omvårdnad till är stark! Även andra motiv till att de gärna tar hem unga män kan finnas med i bakgrunden! Så din teori är nog väldigt rätt.

2 orsaker den ena är fel på staplarna 2 dom fattar inte...

Undrar hur det ser ut i andra länder i Europa, hur män och kvinnor röstar. Skulle vara intressant att titta på och jämföra tex Visegradländerna med Sverige, Tyskland och några andra länder.

Ironiskt nog tror jag faktiskt att orättvisa könsroller till viss del också spelar in. I Sverige är postkolonialistisk historiebeskrivning och utopiska fantasier om det mångkulturella drömsamhället mm politiskt korrekt. Det som är politiskt korrekt i ett samhälle är de åsikter, värderingar och föreställningar som de som har makten i samhället har. I andra samhällen är eller har helt andra saker varit politiskt korrekta. Vad var politiskt korrekt i Nazityskland eller i Sovjet exempelvis. Hursomhelst, det innebär alltid en kostnad att på något sätt opponera sig mot makten i ett samhälle och på grund av att det fortfarande finns viss ojämställdhet mellan män och kvinnor även i Sverige så är den sociala kostnaden för kvinnor att göra det högre än för män. Kvinnor har lite mer att förlora på att inte rätta sig in i ledet.

En annan förklaring är att kvinnor i lägre utsträckning är ute i arbetslivet särskilt p g a graviditet, barnafödande, amning och starkare band till babyer; så det passar helt enkelt bättre att kvinnor stannar hemma den första tiden och sköter hushållet. Min uppfattning är att de också är sjukare än män. Högskattepartierna som också är bidragspartierna tilltalar kvinnor mycket mer än män eftersom de kan få större förmåner då. För män gäller det snarare att få behålla mer av lönen som de tjänar. Fast om en man blir arbetslös, går i pension eller på annat sätt blir borta från arbetsmarknaden eller har låg lön så tenderar dessa män att också rösta på högskattepartierna som ju främst är de röda partierna.

min egen uppfattning om varför kvinnor röstar vänster är invant "kambrattryck". man vill inte se fel ut eller rösta främlingsfientligt för då försvinner ens närmaste vänner och släkt. de vänder en ryggen för att man har fel "värdegrund". detta är något som flickor och unga kvinnor blir matade med under hela skolgången. en sorters hjärntvätt, som sedan håller i efter skolgången... och merparten alla lärare är ju vänster eller sosse-politiska... så det är anledningen att kvinnor hänger sig själva politiskt..... sorgligt nog...

Vetenskapligt bevisat att kvinnor som röstar på vänstern har lägre IQ

Mina teorier: De har alla haft vänsterinriktade lärare och sannolikt påverkats av deras budskap mer än männen! Jämställdhetsdebatten som med dårars envishet är vänsterns paradgren har trots dess i vårt samhälle ringa skillnad mellan man och kvinna (svenskar) en påverkan åt vänster i valsedelsplocket. Det som skulle vara bäst för landet offras alltid på egoismens altare. Reinfeldt raserade Sverige genom att muta sig till fyra ytterligare år med fem jobbskatteavdrag och folket svalde betet, sket i pensionärerna och att gränserna runt landet försvann! Kunde vara bra om förstånd och eftertanke styr valet av statsledning och inte bara den egna plånboken! Hur det har gått ser vi omkring oss, och den sittande regeringen har inte påverkat något som kan sägas vara positivt för svenska kvinnor, ej heller för landet som helhet!

Lönen och dess natur bygger gränsdragningar och skillnader. Män vill ha sina revir. Kvinnor segregerar sig själva genom att dra ner varandra - ingen får lyckas för braA. Generellt det är klart det finns undantag som med det mesta. Men ofta är kvinnor för intriger tyvärr. Ett aber för dem. Men om något för dem samman kan de bli mycket starka kanske enkel män blir skraja av det? Men rösternas natur är mer känsloladdade och helhetsbevarande för grupper med låg lön och samhällsstatus (jobb med markanta hierarkier delar säkert upp de som jobbar där markant tex. De som kämpar för de i kronor svagare grupperna ger nog då oftast till ett vänsterblock! Nu tycker jag mig se förskjutningar och förvirringar i idiologierna om det riktigt fina hos alla när gränser suddas ut och politikers makt mer handlar om att tillfredsställa annat än befolkningen många gånger då blir det felslag - så tydlighet är grejen och naturligheten i språklig jämbördighet i ämnet. Vad vill man uppnå? Män kan bjuda till om de vill frågan är vill de det alla ggr? Blandade grupper även i ålder brukar kriera bäst - så ja tror löneskillnaden blir apartheid här! Det är det största kruxet! Men hade storkapitalet velat så hade vi ej haft fördelning a’ la tvåbeningar i andraklass vagnen.

Deras amygdala har tagit över 😍😎

Propagandamaskinen har fått större påverkan senaste 20 åren via MSM och alla telefoner. Folk är ju ständigt uppkopplade. Vilket budskap förmedlas?

Deras moderskänslor svallar för till och med den allra dummaste och fulaste unge. Så varför skulle ide inte rösta på en vänster som idealiserar dumhet och fulhet.

inte min 😀 😀 ...eller min å min, jag äger ju inte frugan 😛

Kvinnorna är inte i samma utsträcking lika insatta i politiken. Det tror jag är största anledningen.

Det handlar nog om ren dumhet, eftersom kvinnor idag har som ideal att var lika smarta som män, men i det här fallet har dom visat var dom befinner sig på den skalan ..

Bara de som är IQ fiskmås röstar vänster ....

Jag tror INTE, att det handlar om baaaarn. Jag tror att det handlar om desperata (oftast oattraktiva) kärringar, som utsätter unga män för utpressning.

Det är nog ungefär som du säger i din analys.

Det undrar jag med.

Ointelligenta kvinnor! Politiskt korkade! Då de röstar på våld säger allt om dem!

View more comments

VARFÖR RÖSTAR KVINNOR VÄNSTER? 💁🇨🇳

VARFÖR RÖSTAR KVINNOR VÄNSTER? 💁🇨🇳 – Varför röstar kvinnor vänster? 💁🇨🇳 🤔💡 Luai reder ut fenomenet i Kortfattat

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!