Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Trump-retorik och brunskjortor i fel färg - Jag kan tala om vad alla människors lika värde är. Vi är födda fria med samma rättigheter och ska därför inte diskrimineras (se diskrimineringslagen). Vad Jimmie Åkesson gör är att nedvärdera en grupp människor i jämförelse med andra. Han bidrar till stigmatisering. Väldigt intressant med tanke på vilken arbetskraftsinvandring vi haft i Sverige. Alla vet att han gör det för att bidra med kaos och fiska röster. Jag vågar säga att invandrare kan ha lika goda chanser till jobb, det finns även studie som visar på det. De problem som finns rör sig snarare om de fördomar som även finns om själva samhället. Så tänd hopp för invandrare och andra generationens invandrare istället för att släcka det. När de ändå är här gagnar vi alla på leva upp till de mänskliga rättigheterna.

I min tolkning av klippet betyder "alla människors lika värde " att alla är olika värda ?? Eller hår jag fel uppfattning när man måste gå in i enskilda fall och se om det är så ??

Alla människor har inte samma värde,det gäller inte gula röd eller vita eller svarta,det gäller klasser,längst ned av stegen har man det sämst,högst upp då har man den högsta rangen den bäste av alla människor pengarna styr det kommer alltid finnas den som har mest pengar kan köpa en andre och så vidare, jag önskar att jag hade den statusen.då kunde man köpa precis allt politiker med.

See the Boogie man just stuck his gnarly skin covered mask out from behind that closet Door and People are putting their shittingpants back on

Så alla svenskar har arbete eller passar de svenskar som inte har arbete inte in i samhället heller?

Har sett intressanta saker från Exakt 24 men tyvärr såg jag Pavel Gamov nån gång som reporter vilket fick mig att hosta upp kaffet genom näsan..

Jag själv bara som Tycker om att Jimmy Åkesson som är Faktiskt moraliskt Partiledare för SD Också även som är Faktiskt en moraliskt Partiordforande för i Hela SD därför att han Själv som är det för Anne Löff som är Faktiskt en kvinnlig Partiledare också även Som är faktiskt en Kvinnlig Partiordforande för i Hela Centerpartiet Faktiskt men vad Tycker Statsminister Magdalena Andersson Också även Anne Löff Själv för om det här är Faktiskt.

Löjligt... Han har ju rätt.

Ex

Sorjligt......

grymma frågor perfekt riktade! och svaren på frågorna x,D Exakt 24as sadulist hahah

Inte lika värde

Hata sd

Åö

Full forvirring! Sannheten må forties for enhver pris. Ingen får si at en svenske er en svenske og en innvandrer en innvandrer. Hvordan skal man da integrere og løse problemene?

Perfekt

fuck 24 exakt o fuck SD

Bara o göra en anmälan och reda upp det? J

Hahaha, fel sätt hahhaha

Jimmie tenker på Sveriges framtiden ❤️

I Norge hadde ikke media/ tv korrigert en slik uttalelse. Glad at vi her står fritt til å kritisere den totalt mislykkede integreringen !

i gamle dager så vitset vi alltid hvor dumme svenskene var, nå er det ingen som vitser lenger for nå vet vi

Samme fotellerstemme som pippi ?

Aimen Moustafa komedi 😂

View more comments

“Alla människors lika värde” styr SVT – men ingen vet vad det betyder

“Alla människors lika värde” styr SVT – men ingen vet vad det betyder – 👩🏼👨🏾 I valrörelsen 2018 tog SVT avstånd från Sverigedemokaterna med hänvisning till den princip om “alla människors lika värde” som SVT är förbundet att efterleva. ❓Men när Exakt24 ringer den statliga tv-kanalen kan ingen svara på vad begreppet egentligen betyder och hur det ska tillämpas.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!