Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Typiskt dom här står för öppna era hjärtan, klart vi ska ta emot flyktingar. Men när det här kommer till deras fina områden så är det inte roligt längre. Men vanligt folk ska leva med det här.

Bra att dessa är på Lidingö och gör ifrån sig. Har en känsla av att det bor en del vänsterfolk där. Då kanske de kommer på andra tankar.

Varför flytta problemen till annan ort? Moderaterna har ju valt detta så ta hand om detta nu

Utbildningarna dessa civilingenjörer har verkar praktiseras på allmän plats 🙄 Löfven måste verkligen sträcka på ryggen, ge sig själv en klapp på axeln samtidigt som han stoltserande gnuggar sina händer som en tupp i hönsgården (Rosenbad) 🤨 Han borde få några extra stil poäng för sitt illdåd 🙈

varför skall annan ort tvingas ta emot detta skit `?

Bra äntligen en ipk nyhetskanal!

Ni på Lidingö gick ju hårt på äggskallen Reinfeldts linje med att "öppna era hjärtan". Och nu märker ni att "Sverige tillhör inte längre svenskarna". Så "tack för att ni valde Sverige". Mvh skalle Per.

Blir så arg på detta, men älskar exakt 24

Ni får inte glömma bort att de var dessa 9000 unga män utan skyddsbehov som räddade Sveriges ekonomi. Nu måste vi återgälda dessa. Ni kan inte säga en sak och sen göra en annan. Kärlek till folket

Lidingöbor nu ska ni öppna era hjärtan och inte klaga över att era gäster skiter i era trappor , der är ju så ni vill att vi andra ska ha !!! De här gästerna passar väl på Lidingö och Djursholm och andra förnäma öar i Stockholm !!! Så ni har ingen anledning att klaga , dom kan även sätta sig utanför riksdagshuset politikerna behöver något att trampa i !!!

Kommunen kunde ju ha hyrt toaletter åt dessa människor. 🇸🇪💃🕺🏼

Alla vi som bryr oss 😂

Är Lidingö för fint 🤔🤔 öppna era hjärtan sa ni inte så 😳. Här är resultatet ☝️☝️🥳🥳🤦‍♀️🤮

Tony Karlsson

Öppna era hjärtan för böveln .

Nej Ut!

Stakars Lidingö bo

Ut med skiten!

View more comments

Avföringsafghaner avhysta efter nedskräpning, droghandel och polisingripanden

Avföringsafghaner avhysta efter nedskräpning, droghandel och polisingripanden – Avföringsafghaner avhysta efter nedskräpning, droghandel och polisingripanden I moderatstyrda Lidingö i Stockholm har kommuninvånarna under en längre tid fått utstå ordningsstörningar kopplade till det afghanska konsulatet som ligger beläget i en före detta banklokal i bottenvåningen på en lägenhetslänga. De boende i området vill inte ställa upp på att bli filmade, men talar i förtroende om sina tankar om att konsulatet nu ska lämna orten.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!