I januari 2019 började en ny svensk lag gälla för spelbolag som ville vara verksamma inom Sverige. Den nya lagen innebar att alla bolag måste ha en spellicens för att kunna erbjuda sina tjänster till svenska kunder. Det har lett till att bettingsidor med svensk licens blivit allt vanligare, eftersom endast bolag med licens kan erbjuda sig på den svenska marknaden. Vi skriver mer om bettingsidor med svensk licens här.

Det finns flera olika typer av bettingsidor med svensk licens, och det kan vara svårt att veta vilken typ som är bäst för just dig. Det är därför vi på BettingSidor.se har gjort en lista över de bästa bettingsidorna med svensk licens, så att du enkelt kan jämföra och välja rätt bettingsida för dig. På vår lista hittar du bettingsidor med olika bonusar, odds och betalningsmetoder, så att du kan hitta en bettingsida som passar just dina behov.

Läs gärna mer om bettingsidor med svensk licens.

Här nedanför har vi listat de tre främsta anledningarna till varför du bör välja en bettingsida med svensk licens:

  • Det är tryggare och enklare att spela på bettingsidor med svensk licens, eftersom dessa bolag måste följa de strikta reglerna som finns i Sverige.
  • Du har en skyddad spelare status och kan alltid gå till Spelinspektionen med dina eventuella klagomål.
  • Bettingsidor med svensk licens betalar skatt i Sverige, vilket gör det möjligt för staten att investera i idrott och andra viktiga områden.
  • Säkert att spela på licensierade spelbolag.
  • Svenskt språk.
  • Spela i svenska kronor.
  • Support på svenska.
  • Spelpaus & hjälpverktyg.

Det är alltså bäst att välja bettingsidor med svensk licens, både för din egen trygghet och för att stödja den svenska spelmarknaden. Vi hoppas att du hittar en bettingsida som passar dig på vår lista! bettingsidor med svensk licens, bettingsidor, licens, svensk licens, spelbolag, spellicens.

Lagen som föll i bruk i januari 2019 var från flera olika synpunkter ett bra beslut och har fallit ut väl för alla. Flera spelare har fått möjligheten att säkra sitt spelande och att göra det till ett nöje snarare än ett måste. Man har om man känner att det behövs möjlighet att sätta spärrar och tvingas alltid att sätta gränser när man registrerar sig hos ett spelbolag med svensk licens. Numer slipper man få inkorgar dränkta i reklam och erbjudanden från spelbolag där man erbjuds det ena och det andra. Istället kan spelare se spelandet just som ett sätt att förgylla vardagen, snarare än något annat. Att bonusar och erbjudanden begränsas hjälper spelare i riskzonen att begränsa sig och kunna kontrollera sitt spelsug.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!