Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Ett viktigt och bra samtal! Men inte heller alla svenskar är politiskt korrekta enligt dagens modell, så vi får hoppas på förändring.

Tack för ett intressant samtal. Det finns såklart många faktorer som förklarar medelklassens motvilja till att se verkligheten. En av dessa är iden av att man inte får ha fördomar. Det är ett spel i vem som kan vara minst fördomsfull, som är mycket skadligt för samhället. Det är en statussymbol i sig som är ingraverat i den svenska kulturen. Att ha fördomar går sakligt att bryta ner som något mycket värdefullt för individen. Därhän kommer dock aldrig debatten då det emotionella tar över i den kognitiva dissonansen vilket leder till självförsvarsbeteenden i olika riktningar beroende på personens mest inkörda bana.

Intressant samtal, men det är en sak ni sa som jag reagerade lite på, när medelklass svenskar lämnar Sverige är det en kapitulation, tycker ni då att era föräldrar borde stannat och försvarat sitt land? Många finnar gjorde det, min styvfar kom som tvåårig till Sverige med en lapp runt halsen. Hans föräldrar kom långt senare när han var vuxen till Sverige.

Tack för att ni finns ♥️

Petrit Latifi är en oerhört smart kille! Och vi är inte överens om allt men diskuterar civiliserat varje gång vi samtalar! Han låter andras åsikter komma till tals och ger sin syn med ! Respekt !

Intressant samtal .Klarsynt och verklighetsbaserat. Tyvärr skulle det aldrig gå att föra ett sånt här samtal med vänstersidan.En stor eloge till er🤗

Så intressant och bra samtal, önskar en forsättning från er båda 👏👏

Ibra hon pratar likadan stockholmska som Nino😂😂😂

Intressant man ville bara att ni skulle fortsätta prata 👍🏻

View more comments

Biancas Sverige: De politiskt inkorrekta invandrarna – med Petrit Latifi

Biancas Sverige: De politiskt inkorrekta invandrarna – med Petrit Latifi – Biancas Sverige: De politiskt inkorrekta invandrarna – med Petrit Latifi Petrit Latifi, svensk-albansk samhällsdebattör och opinionsbildare, och Bianca Muratagic diskuterar mångkultur, nationalism, invandring och om man som invandrade kan vara systemkritisk, politisk inkorrekt och motståndare till massmigration.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!