Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

En retorisk fråga. -Äre någon som tänkt på hur svenska valet gick till senast..? Hmm...

Det gick inte att öppna länken då det varnades för att något på sidan kunde skada något. Är det censuren som har satt in igen.

Mycket konspirations teorier. Han avskedar sitt egenvalda folk till höger och vänster och klarar inte att ta kritik. Som ett barn som lägger, sig vid godishyllan och skriker och skapar oreda. Ingen statsman enbart egocentrisk. Den andra zombier är heller inget att sätta i förarsätet. Vi får hoppas vice presidenten som tar över när Biden trillar av pinn kan ena folket.

Det tydligaste tecknet på valfusk är när det pausas och efter man startar igång igen - så är räkningen helt omkullkastad. Sen att sd’s stapel stod still resten av tiden - ja - då borde en sinnesslö inse att det är nåt som är galet. Men demokrati i Sverige och att makten utgår från folket har vi ju knappast känt på senaste decennierna ändå.

Ni behöver inte oroa er, ta det lugnt Bidens vinst kommer inte påverka SD inför 2022 valet. Eller är det så ni tänker kanske?

Att denna kanal får sprida sin skit och fake news är obegripligt!

Formidabelt skitsnack Finns inga riktiga BEVIS.

Finns Jimmy Åkesson, eller är han bara en bluff?

Blir man förvånad..... NEJ

Trump måste gå tillbaka som president Biden är inte Amerikas president han utgör ett enormt hot mot freden!!

Frank Hbg

View more comments

Data-analys: Här är rösterna som kan ha fuskat Biden till president

🇺🇸 Data-analys: Här är rösterna som kan ha fuskat Biden till president ➡️ Den rapport som all data i inslaget kommer ifrån återfinns här: https://www.votepatternanalysis.substack.com/p/voting-anomalies-2020

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!