Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

💥I OCH MED YOUTUBES CENSUR ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT STÖDJA FRI MEDIA💥 👉🏻 Bli prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: insikt24.se/stod-insikt24

Tjockisen snackar bara en massa skit.... Han vet ju inte vad han talar om.. Jag är född och uppvuxen i Stockholm på 40och 50 talet det fanns ingenting av det han svamlar om.

Idioten vet iget om svensk nazim . Däremot var sossarna nasiter för att inte tala om bondepartiet nuvarande centerpartiet som hade exakt samma valprogram som nazi Tyskland hade

Den groves historiekunskaper lämnar en hel del övrigt att önska.

Så bra Luai! 👍

Luai är en smart man, men där sitter två utlänningar och pratar Sveriges öde. ?????

Varför ljuger Leo så mycket? Sverige har alltid varit en stormakt av många olika faktorer.

När folk kom hit på 60-70 talet så kom de för att jobba ! Och kinesen målar finländarna som riktiga bovar. Så var inte fallet de var hårt arbetande människor. Tycker hans jämförelse med dagens invandring är det så stor skillnad. Idag är man inte trygg att gå ut. Men man var trygg på 60-70-80 talet ja tom på 90 talet. Jag har varit med hela vägen så jag har sett utvecklingen själv. Visst fanns det rötägg men man kunde gå ut nattetid t o m i Stockholm. Nu går man inte ut nästan någonstans.

Jag tror kinesen har mer kunskap o erfarenhet av alla er här

Luai det är bortkastad tid att diskutera med en novis

Var har Leo läst historia någonstans? Hans ”verklighet” tycks komma direkt från msm.

Den andra personen är absolut inte påläst

Exakt hur många våldtäkter, mord och rån vill Leo acceptera för sina utopiska ideal?

Det han till höger sitter och säger stämmer inte statistiken för olika våldtäkter och brott pekar på att majoriteten är svenskar som utför dessa hemska brott det hade alltså hänt även om vi inte hade haft en masinvandring

När Jugoslavien började komma till sverige så började också eländet. Man kan säga att öst är öst och väst är väst och aldrig kan de mötas.

Leo ( IQ fiskmås) 🤪

Den kraftiga manen vet inte vad ha pratar om! 😁

Till skillnad från oss svenskar så vågar dessa individer gå ut och prata om dagens problem o skapar en debatt medans dom flesta är endast duktiga på att öppna sin käft på facebook..

När ett land accepterar människor från olika kulturer, olika seder och olika mentaliteter, sker olika konflikter. Delen integrerar och respekterar värdlandets lagar etc. Men för det mesta föraktar den det och följer sin radikala uppfattning. Historien visar att krigarna ägde rum främst på religiös grund.

Leos okunskap är märkbar🤧 Har tydligen bara sett ”verkligheten” på tv🙄

Det är inte alla som kommit hit pga krig så kinesen svamlar igen…

Bra Luai! Stå på dig, helt rätt! Alla som vill integerera sig, visar tacksamhet, bidrar till samhället och inte vill leva kvar i sina normer är välkomna hit. Dessa personer kommer passa in. De övriga som inte ens vill lära sig språket har inget i Sverige att göra!

Kinesen snackar skit,Luai är en begåvad man.

Varför ens lyssna på dessa parasiter? Skit i hudfärg har inte med saken att göra. Men har man bott på fängelse hela sitt vuxna liv, rånat och mördat... då upphör rätten att lämna sitt tyckande. Snubben har levt på Sverige och ändå ska han vara med och bestämma?

Han som håller med sverigedemokraterna vad gör han själv i Sverige om han tycker allt är invandrares fel? Han är själv invandrare men vilket som om vi tar en xsempel en hond som är ett jur skäll inte på sitt hondrastgord tänk på en maniska hur enligt man kan vara!

View more comments

Debatt mellan Leo “Kinesen” och Luai Ahmed

đŸ’„ Titta på ett urklipp av debatten mellan Leo "Kinesen" och Luai Ahmed. Videon trendade på YouTube och fick 200 000 visningar på en vecka!đŸ’„ ❗ Nu är det viktigare än någonsin att stödja fria medier! đŸ‘‰đŸ» Bli då prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: https://insikt24.se/stod-insikt24/

PĂ„ Exakt24.se hittar du film.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!