Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

💥I OCH MED YOUTUBES CENSUR ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT STÖDJA FRI MEDIA💥 👉🏻 Bli prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: insikt24.se/stod-insikt24

Leos okunskap är märkbar🤧 Har tydligen bara sett ”verkligheten” på tv🙄

”Finnar är rasister” 🤣🤣 I ren stereotyp så hatar finnar alla människor. T.o.m sina egna

Den groves historiekunskaper lämnar en hel del övrigt att önska.

Luai är en smart man, men där sitter två utlänningar och pratar Sveriges öde. ?????

Tjockisen snackar bara en massa skit.... Han vet ju inte vad han talar om.. Jag är född och uppvuxen i Stockholm på 40och 50 talet det fanns ingenting av det han svamlar om.

Spelar väl inte roll vart de kommer ifrån...Finland då..sirier idag... Ingen har rätt att komma och utgör el.utför obehag eller främmande destruktiva beteende i någon ANNANS land. Lämna inte kriget/våld och gör nytt liknande i Vårt Sverige punkt slut.

När Jugoslavien började komma till sverige så började också eländet. Man kan säga att öst är öst och väst är väst och aldrig kan de mötas.

Den kraftiga manen vet inte vad ha pratar om! 😁

Kinesen är så obildad att han tror att vi i Sverige inte kommit någon vart utan invandringen. Han har inget vettigt att säga, letar efter ord, avbryter och är våldsam. Medan Luai är saklig, sansad och kommer med fakta. Vi är bland de mest ledande länderna inom många sektorer. Detta är sedan väldigt många år tillbaka. Om man är så missnöjd som han kan han flytta.

Den andra personen är absolut inte påläst

Heja Luai Ahmed, Leo är en tönt som saknar hjärna! Helt skruvad! Till och med Palme sa att de kulturella skillnaden var för stora för att ta emot vissa invandrargrupper!

Det är bra om vi hjälper dem länderna dom har problem i stället tycker jag

Vilken dum argumentering från den där Leo. Vad fan snackar eu om???????

Två sidor av samma mynt de styrande i sverige har och korrupta och har fingrarna i alla syltburkar men de flesta svenskar alltså folket på gatan har noll koll och trott att sverige bara gjort goda saker och är en demokrati så även jag men har sista året insett att det land jag är född och mina förfäder och släkttträd sen urminnestider har inte nämt ett ord om vad som pågått bakom kulisserna inte heller propaganda media har upplyst vanligt folk. Ni har rätt båda två och till syvende och sist är det maktens fel att det ser ut som det gör pga all korruption från stora företag, banker, myndigheter och fotfolket får ta smällen och känner sig frustrerade och otrygga. Tror de flesta svenskar är inte rasister utan vänder sig mot grova brott och våldshandlingar mot människor och egendom och djur oavsett färg på skinnet eller vart de kommer ifrån. Det som räknas är hjärta, moral, empati och hjärna som används för att tänka, analysera hur vill jag bli behandlad och utgå från det. Så tänker jag men även om nsn ibland säger saker i affekt men har en stoppknapp och inte utför det fysiskt så att någon eller något kommer till kroppslig skada.

Luai det är bortkastad tid att diskutera med en novis

Exakt hur många våldtäkter, mord och rån vill Leo acceptera för sina utopiska ideal?

Till skillnad från oss svenskar så vågar dessa individer gå ut och prata om dagens problem o skapar en debatt medans dom flesta är endast duktiga på att öppna sin käft på facebook..

Hej Luai 🇸🇪🇸🇪 Den andra kan noll

Det han till höger sitter och säger stämmer inte statistiken för olika våldtäkter och brott pekar på att majoriteten är svenskar som utför dessa hemska brott det hade alltså hänt även om vi inte hade haft en masinvandring

Bra Luai! Stå på dig, helt rätt! Alla som vill integerera sig, visar tacksamhet, bidrar till samhället och inte vill leva kvar i sina normer är välkomna hit. Dessa personer kommer passa in. De övriga som inte ens vill lära sig språket har inget i Sverige att göra!

Han är totalt 🤯🤯 heja SD

Varför ens lyssna på dessa parasiter? Skit i hudfärg har inte med saken att göra. Men har man bott på fängelse hela sitt vuxna liv, rånat och mördat... då upphör rätten att lämna sitt tyckande. Snubben har levt på Sverige och ändå ska han vara med och bestämma?

Jugemaffian kom på 70 talet

Kinesen snackar skit,Luai är en begåvad man.

View more comments

Debatt mellan Leo “Kinesen” och Luai Ahmed

💥 Titta på ett urklipp av debatten mellan Leo "Kinesen" och Luai Ahmed. Videon trendade på YouTube och fick 200 000 visningar på en vecka!💥 ❗️ Nu är det viktigare än någonsin att stödja fria medier! 👉🏻 Bli då prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: https://insikt24.se/stod-insikt24/

Dela klippet
 • 64
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
  65
  Delningar

På Exakt24.se hittar du film.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!