UPPRÖRDA DEMONSTRANTER FÖRSÖKER STOPPA KORANBRÄNNING:

Veckans koranbränning drog till sig både gråtfärdiga och högljudda islamister till Pakistans ambassad. I vanlig ordning blev de också bortförda av polisen efter att det stod klart att de hade kommit för att störa den tillståndsgivna demonstrationen.

Dagen drog igång med att en man från Pakistan försökte vinna sympati hos journalisterna och poliserna genom att redogöra för att han inte vågade sova hemma längre på grund av koranbränningarna. Han beskyllde även koranbrännaren Salwan Momika för sina hjärtproblem…

På slutet dök en högljud man med megafon upp för att störa koranbränningen. Efter ett tag blev han bortförd av polisen och började då göra olika former av utsvävningar om Danmark. Polisen tröttnade och förde honom längre ifrån manifestationen.

▪ VILL DU STÖDJA VÅRA REPORTAGE OM ISLAM? Teckna en prenumeration på Insikt24 för endast 49 kr/mån: http://insikt24.se/stod-insikt24/. Det går även bra att swisha 350 kr till 123 524 6871. Du är min livlina och tillsammans kan vi visa det som etablissemangets medier mörkar!

▪ LÄS MER OM HÄNDELSEN HÄR: https://insikt24.se/islamist-uppger-somnsvarigheter-som-anledning-till-att-stoppa-koranbranningar/

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!