Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

-39 % i BNP är sverige. De som styr sverige har medvetet skapad alla agendor emot sverige. Deras mål är att sätta sverige i skuld. Sverige och resterande eu länder.

Mannen i kepsen är riktigt vaken exakt så är det.

Tack för att ni bevakade detta och lät folket komma till tals, många bra och kloka analyser!

Dom här vågar ,nästa gång blir det 1000 nästa 2000,sen går vi man och kvinna ur huse nu ska vi banne mej ändra på det här .

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️Hjärtligt tack alla ni som reste till Stockholm och demonstrerade mot vanstyret i Sverige! Vi har inte längre förtroende för politiker som på olika sätt kört Sverige i botten! De skall företräda medborgarna och inte köra över medborgarna vilket dom under många år gjort! Hade Ulf Kristerson och Ebba Busch haft kurage att samarbeta med SD som i dagsläget företräder minst 1,5 milj. Medborgare och krävt nyval så hade det säkert blivit majoritet för det om politikerna företräder folket! ....eller bara företräder sig själva och maktbegäret!? Mycket snack och liten verkstad för inte Sverige framåt! Så sätt i gång och visa om ni har någon som helst handlingskraft i riksdagshuset! Svenska folket vill se action....börja stävja kriminaliteten med vattenkanoner som andra Europeiska länder har så det blir lugnt på gator och torg och ute i Förorterna. Genomför folkräkning i år! Ingen hår en aning om hur många som bor här!!! Stoppa invandringen så vi får kontroll över situationen! Beredningar och utredningstiden bör minimeras och tidsbestämmas! Vi är trötta på den snigelfart som alla beslut har....tur att inte näringslivet jobbar så! Skärpning på alla fronter....detta är bara början på svenska medborgares protester!

VARFÖR VISADES DET INTE PÅ SVT ????? De sänder hela tiden alla demonstrationen som finns utomlands men det som händer i Sverige det struntar de i att visa !!!!

Så bra sagt av demonstranterna!

Tack tack till er alla

Tänk om vi kunde gör som folket i Belarus

Stor humor när det säger att de har byggt Sverige. 😂🤣😂🤣😂

Landsförräderi

Bra! Ni har mitt fulla stöd!

Fan va glad man blir när man hör dessa fantastiska människor!! Man känner att det finns ett hopp!

Så bra👍👍👍👍

Svenskarna har äntligen vaknat.

👍🌺

🌸🌿

Vad är det för skillnad på en politiker och en häst? Jo, hästen vet inte hur den ska sko sig.

View more comments

Demonstranter vid riksdagens öppnande: Politikerna är landsförrädare!

Demonstranter vid riksdagens öppnande: Politikerna är landsförrädare! – Demonstranter vid riksdagens öppnande: Politikerna är landsförrädare! Riksdagens högtidliga öppnande besöktes av olika intressegrupper och kritiska medborgare med plakat som riktade sig emot den förda politiken. Exakt24 var på plats och pratade med de engagerade medborgarna.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!