Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Ballar av stål.....det är politiker respekt...inte de Svenska genusflummet...

Heja Orban. Den ende i EU som visar lite kurage o sätter sitt eget folk främst, till skillnad från Framförallt Löfven o Merkel.

Ungerska och Polska politiker kämpar för sina länder. Inte som de Svenska vänsterliberala som sålt ut Sverige.

Orbán är Europas bästa politiker🇭🇺❤️

Jag skulle rösta på Orban om han ställer upp i riksdagsvalet 2022.

Sorros är utslängd från Ungern...

"Det fördraget ligger där och gäller". Det finns fler fördrag som "ligger där" som också "gäller" bla att EU inte har rätt att låna pengar och skuldsätta staterna. Det är det ingen annan än SD som har framför för döva öron. Vissa fördrag skall följas och vissa inte typisk sozzepolitig. In och förgifta vart hän dom kommer.

Och såg det inte komma igen. Sandlådan

Hoppas de jagar den där Soros till solsystemets slut

Stefan L. dagdrömmer, men vad kan man förvänta av han som en gammal, socialdemokrat. Det är hög tid att växla och acceptera att vissa EU länder lite annorlunda. Syd- Väst- Norr -Syd- eller bara Väst och Öst tolkar "Rättsstatsprinciper" annorlunda, Stefan L. man kan inte bara tvinga andra som du ville utan att du lyssnar och förstår hur andra tänker.. Annars blir väldigt ensidigt och tråkigt..

Att hota EU:s överlevnad kostar, det har England Ungern , och Polen varit dom bästa analyser att konstatera. Tyvärr är det giriga nationer som .inom EU som har döv örat till. .

Orban borde satsa på sjukhusen också . Han tillsammans med det kristna partiet förbjöd Tesco att ha öppet dygnet runt . Alla försäljare på vägen längst med Szechenyi badet blev förbjudna att sälja saker där . De lät försäljarna på Vaci gatan vara kvar som säljer till turister för det dubbla mot vad försäljarna gjorde utanför szechenyi badet . Finns mycket frågor kring Orban . Varför är sjukhusen ännu mera bedrövligt än på kommunismens tid ? Varför tar han inte bort den enorma byråkratin som är sinnesjukt ? . Som att alla barn som blir sjuka i influensa måste gå till doktorn och få ett intyg på det . Tänk er själva att sitta i ett mottagnings rum fullt med febriga ungar i timmar . Sedan måste barnet tillbaka för att få ett friskhets intyg . Att sitta i timmar i mottagnings rummet för friskhetsintyg bland ett rum fullt med sjuka barn kan ge smitta igen . Är helt vansinnigt och sjukt system . Varför har inte Orban tagit bort sådant ? Inte satsa på sjukhus ? Att han lagt miljarder på fotbolls arenor , kan ju dra publik värden över och bringa in turist pengar i närings livet . Men det finns mycket som han borde prioritera än att förbjuda folket att äta salt . Pensionärer på hem för maten helt osaltad .Deras barn får smuggla in salt på ålderdoms hemmen . Själv önskar jag en fredlig Jul och inga dödade individer på bordet . Är ju skillnad på djurplågeri och att döda någon , mot salt på bordet .

Ni vill på falska underlag ge sken av att Stefan Löfven bär ensamt ansvar för vad hela EU sysslar med! På samma sätt är ni själva ansvariga för att underblåsa stabiliteten i samhället genom den samhällsomstörtande verksamhet ni själva vill skynda på för att kunna ta mer plats och utöva makt för ert eget mål!

Den där sorros😠

Heja Ungern o Polen

Soros, han är en av de som står bakom allt som hända just nu! Han och en handfull kriminella till!

Victor Orbàn är en riktig hjälte önskar att Jimmie Åkesson var lika modig också Kasselstrand är mer viking än Åkesson

Kan bara applådera. Orban slog huvudet på spiken. EU ska inte vara någon egen jävla stat. EU ska bestå av medlemsländerna och varje land ska ha sin suveränitet....... utom Sverige så länge vi har dessa quisslingar som säljer ut landet. Vi har inga jordbruk kvar så vi är beroende av import. Företag kan inte överleva i Sverige pga det höga skattetrycket. Vi har inga industrier och snart har Svenskarna som är i arbetsför ålder och har bra utbildningar flytt landet. Kvar blir pensionärer invandrare sjuka arbetslösa och bidragstagare. Var ska regeringen få skatter ifrån för att försörja dem? Har de tänkt på det? Ska de göra som ryssland förbjuda folk att flytta?

Dessa länder plus några till är Europas hopp.

Orban är en ledare som tänker först på Ungern och dess folk. Det borde alla ledare göra. Sverige slickar eu i röven

”The Eu is the unity of the nations” mycket spiken på huvudet talat, tvärt emot vad Soros och hans betalda lakejer skulle vilja.

Swexit är det ända rätta för Sverige och allt samarbete kommer att fortsätta ändå utan att behöva betala in en massa pengar.

Sverige har 7 klövern gjort till ett u land med stor fattigdom hos befolkningen.

Undrar vart alla pengar som Sverige lånade upp för att ge till fattiga länder tog vägen ? Det är väl den djupa staten som får det mesta av våra pengar ! 😡😖😖😖😖😖

View more comments

EU backade för Orbán – katastrof enligt Soros men Löfven förnekar kompromissen

EU backade för Orbán – katastrof enligt Soros men Löfven förnekar kompromissen – 🇪🇺 Ungern och Polen lyckades få EU att stryka kravet på ett generellt krav om “rule of law” kopplat till medlen i EU-budgeten. Enligt George Soros kan detta innebära slutet för EU som ett “öppet samhälle”, men Stefan Löfven har inte uppmärksammat att någon förändring av skrivelsen över huvud taget har inträffat.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!