Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

💥I OCH MED YOUTUBES CENSUR ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT STÖDJA FRI MEDIA💥 👉🏻 Bli prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: insikt24.se/stod-insikt24/

Tyvärr med huvudet mot bilan. Hubbinette gör avbön... Mot den rascism som nu blivit verklighet mot Asiater från de. Som ej är vita ursprungssvenskar. Vi Svenska medborgare i Sverige! Har alltid uppskattat Asiaters flit! Asiater.... Är ett hårdjobbande kämpande folk. Som vägrar leva på bidrag!!!

Kanske ett sakta uppvaknande börjar ske. Han pratar bara om asiater som utsätts för rasism men låtsas inte känna till hur etniska svenskar behandlas. Krävs ytterligare några steg att vandra.

Men buhu, han vill ha det såhär, det är hans drömsamhälle, hans dröm ger han en käftsmäll, det kallas karma

Han är bara så patetisk denne man Det gäller bara asiater På vilken planet är han född Och det hände inte tidigare Nä För vi hade inte så många av denna rasistiska ideologi i vårt land tidigare Och dessutom Jobbar i Huddinge i dessa områden Man måste bara le åt hans tankevurpa Är Huddinge ett utanförskaps område nu ?

Nu är jag inte med. Vad är skillnaden på att asiater blir utsatta eller någon annan , ex en svensk ? Går inte hissen ända upp ?

Kan man kanske kalla detta för den första observerbara ”tipping point”? Dessutom har han själv rasistiska egenskaper gentemot de vita. —- ”Att känna eller till och med tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade, och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!" —- —- "Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer." —-

Eftertankens kranka blekhet?

Oj, en rasist får smaka på rasism. Ska jag nu tycka synd om honom?

En av Expos grundare Tobias Hubinette anser att "den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan. Låt den vita rasens land gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella rasblandade och klasslösa ekologiska samhället." Tobias Hübinette dömdes i maj 1992 av Uppsala tingsrätt för skadegörelse, sabotage och uppvigling till en månads fängelse. Vid denna tid var han aktiv i det trotskistiska partiet Socialistiska Partiets frontorganisation Stoppa Rasismen med bland annat Stieg Larsson, en annan av tidningen Expos grundare och mångåriga medarbetare. Hübinette blev sommaren 1995 på nytt dömd till en lång rad brott med koppling till hans politiska aktivism. Bland annat hade han mordhotat ledande sverigedemokrater samt även arbetsgivare och föräldrar till dessa. Han bedömdes av rätten som psykiskt instabil och dömdes till böter. Han närvarade också när AFA stormade Sverigedemokraternas årsmöte och kastade in syra och gatstenar i möteslokalen i Norrköping 1995. I tidningen Svartvitt Med Expo berättade han år 2000 att han att han brukat våld mot både barn och pensionärer av ideologiska skäl. År 2006 blev han även gripen för en rad opolitiska mordbränder bland annat hos sin före detta flickvän och hennes nuvarande sällskap. Hübinette blev åtalad för mordbrand men dömdes slutligen till framkallande av fara för annan, grovt brott. År 2007 åtalades Hübinette för att ha hotat en jurist, hällt lacknafta genom hans brevinkast och krossat fönster dock hos fel person. Han dömdes för dessa brott. År 2008 blev han åtalad för olaga hot och genomgick ytterligare en rättspsykiatrisk undersökning då han uppgivit att han smetat ketchup på sina skinkor och fotograferat detta för att lura ett kriminellt mc-gäng. Mordet på Anders Gustafsson Tobias Hübinette har av utredande poliser hörts om det olösta mordet på den 16-åriga Anders Gustafsson om det så kallade fryshusmordet nyårsnatten år 1995. Bevisen har dock inte räckt för ett frihetsberövande. År 2008 i samband med åtalet för olaga hot framkom det att Tobias Hübinette skickat hotfulla mail till personer med anknytning till en fakultet vid Stockholms universitet. Tobias Hubinette är anställd av Karlstads Universitet och hans inriktning är följande vilket enligt mig är ett praktexempel på Universitetens kunskapsförfall och politisering. "Mina forskningsintressen rör kritisk ras- och vithetsforskning, visuella studier och postkolonial teori, kulturstudier och kritisk teori, adoptions- och migrationsforskning samt koreanologi och asienforskning". November år 2019. "Forskarna" Tobias Hübinette och Peter Wikström vid Karlstads universitet beviljades 3,9 miljoner kronor av våra skattepengar för forskningsprojektet ”Det svenska r-ordet: Användningar av och förhandlingar om termerna ras och rasism i samtida svensk internet- och sociala medier-baserad kommunikation”. Projekttiden beräknas till fyra år.

Inte vet jag tydligen mycket han inte vet förutom när det handlar om racism om sig själv....racismen personifierad

Spelar han dum eller förstår han inte fråga ? Ganska pinsamt !

Hubineete har ju bett om det själv😃Har han månne glömt sitt eget beteende😡karma.......

Detta är dubbelt. Nymarxistisk postkolonial analys, postmodern ideologi, antinationell normkritik, identitetspolitisk intersektionell tribalism, identitetssocialism/wokeism, antiväst, antikapitalistisk kollektivistisk utopi. Woke ortodox religion, känslobaserade åsikter som felaktigt krävs få passera som argument i sakpolitik/-frågor. Det finns ingen logik, det är social ingenjörskonst, socialistisk realism, indoktrinering, critical race theory lär ut... Ur artikeln; "Professor Ho menar att vita människor avhumaniserat asiater och att de svarta därför lärt sig se på asiater som utbytbara objekt. De handlar därför bara utifrån den vita människans perspektiv och är i grunden inte ansvariga för sina handlingar." detgodasamhallet.com/2021/05/05/det-ar-de-vitas-fel-att-svarta-attackerar-asiater/

Är det inte han som är själv känd för en hel del ?

Den rasism som Hübinette utsatts för har han själv legat bakom fast mot Svenskar som inte delar hans "värderingar". Talesättet med svinhugg som går igen är träffande.

Vilken jävla förnekare! Det är såna som sopar problemen under mattan, som ska stå för det stora ansvaret! Det gäller politiker och median!

"Columbia University professor John McWhorter speaks with political satirist and TV presenter Josh Szeps about the transformation of radicalized progressive politics into a religious-style belief system." quillette.com/2021/01/19/podcast-134-john-mcwhorter-on-the-ideological-excesses-of-the-social-jus...

🤣🤣🤣fantastiskt vilken idiot, vakna upp å var ärlig 😤😤

Hur va det där nu igen, det va väll bara vita som kunde vara rasister, enligt Expo så kan enkomt rasism uppkomma från en vit person mot någon minoritet. Så med det i åtanke så kan inte en person från mellanöstern vara rasist mot en asiat... 😂😂😂😂 Sicken nöt... 🤣

Ska den mother fuck.. n gnälla han vill ju att hela västvärlden ska gå under och brinna i lågor. Fuc. det vithatande rasist svinet.

Han tillhör Den Extrema Vitmaktrörelsen Expo!

Stackars multikriminella sneöga...

Är det här där sveriges bottenskrap samlas jösses vilka foliehattar 🤡🤡 vad är det för skitsida 💩

🤮

View more comments

Expo-grundare utsatt för “rasism” av invandrare med utomeuropeisk bakgrund

Expo-grundare utsatt för “rasism” av invandrare med utomeuropeisk bakgrund – Grundaren av Expo, Tobias Hübinette, skrev nyligen i ett inlägg på Facebook om hur han blivit utsatt för “rasism” av invandrare med utomeuropeisk bakgrund. Vi ringde upp Hübinette för att höra vad som egentligen hänt och vad hans syn är på hur invandrare med utomeuropeisk bakgrund i förorten beter sig mot andra grupper såsom asiater och svenskar.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!