Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Vilka är det som är nazister? Det som föreslås av en muslimsk företrädare om att det ska vara straffbart att uttrycka vissa åsikter till och med i hemmet - är precis vad nazisterna gjorde under 1930-talet då barn i Hitlerjugend uppmanades att ange sina föräldrar om de sa något negativt om nazismen. Den enda skillnaden är att nu handlar det inte om nazismen utan islamismen.

Och ändå inser inte regering och makthavare att nu har vi nått en gräns. De måste inse det, annars är det katastrof.

Jag vill ha tillbaka mitt Sverige som det en gång var!!!!!

Nu får det fan vara slut med daltande med dessa samhällssabotörer! Väck den sovande Stefan Löfven ur sin koma, in med militären för det är krig i vårt land!

Och dom skyldiga, samhällstjänst, saft och bullar toppen

De som attackerar blåljuspersonal har de straffrabatt eftersom den lagen inte hjälper?

Bra om det kunde skjutas ner fler och utvisa ett större antal av super kriminella " flyktingar "

Sverige är utsatta för grovt extremt Landsförrädare som kallar sig 7 klövern. De samlar på sig stora summor som 7 klövern inte har rätt till. Samtliga i 7 klövern måste ställas inför en folkdomstol för Landsförrädare i en Krigsrätt , 7 klövern har sålt ut Sverige samma som jag skulle sålt Sverige till ett främmande land har nu 7 klövern sålt Sverige. Märkligt om inte folket förstår detta...????????????????????????????????????????+

Robert Nilsson. Tänk om det blev verklighet, vilken triumf.

Det blir baettre i Sverige om man har politiker som inte aer mediokra dvs saega individer som skulle faa anstaellning aeven i den privata sektorn.

Kanske ni borde granska åt andra hållet. Där poliser dödshotar, stalking, inbrott, vandalisering, förföljelse, misshandel, m.m. där även brandmän , politiker sjukkassa , kommunen, skattekontroll m.m. Blandas in för att jävlas med svenska medborgare som reagerar mot polisvåldet och deras monopolställning i samhället. Ring gärna till mig. 070-3986760. Så får ni höra hur våra myndigheter försöker tysta ned människor som reagerar mot orättvisor i samhället. Detta har skett i gällivare kommun. Men ser säkert likadant ut i övriga kommuner. Hur man tystat ned skötsamma människor som reagerar mot myndigheter .

🇸🇪🇸🇪 men sluta nu eu behöver ju arbetskraft 😆

Nu tappar m min röst hejdå

Haha.. så sätt igång o jobba då o gör nåt åt d.. skicka ut dessa sjuka ..😡🤢

Polis..??Mjaaäää kling o klang passar bättre. Måste tas i med hårda handskar samt folk skall resa tillbaka till sina hemländer anser jag.

Sveriges proplem är att det finns en mycket stor mängd som lever på bidrag. Stoppa dessa bidrag för utländska personer.

Ä ä

Borgar Maffian🤭

Polisen skjuter för lite

Kära svenskar, detta är vårt Sverige

Heja Mr.Bean❤️

Rolf Myrbråten Glöm inte pizza 😂😂😂

😱😱😱

View more comments

Flera attacker mot polisen under helgen; buss beskjuten; MUF blir mer liberalt

🧹 Flera attacker mot polisen under helgen 🚌 Buss beskjuten đŸłïž‍🌈 MUF blir mer liberalt

Dela klippet

PĂ„ INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!