Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Regeringen klarar inte sin uppgift, Utsätter medborgarna för livsfara varje Dag.

Centerpartiet tillsammans med Mp är Sveriges största hotet mot Sverige dess befolkning och traditioner

Ojojoj! Polis i Sverige är inga gullefjun det är ett som är säkert. Mitt förtroende för den myndigheten är 0 och ingenting. Att de måste mesa sig offentligt för pk alierade som läkare praktiserar också som kår, bidrar säkerligen till att stärka dessa band till extra large i dålt format. Dessutom har man sänkt inträdeskraven under åren som gått och ej tvärt om på polishögskolan. Topp!

Nu får väl du, Löfven, ta tag i våldet, framförallt då elever hotas under sin utbildning. Det går inte att bara gapa över att det är fel. Något MÅSTE göras och det är din sak, Löfven, att tillsätta resurser på olika områden och inte bara skänka bort alla skattemedel, till lyxbostäder, då ungdomar idag inte kan bilda familj, för att de inte kan få en bostad. Liksom att gamla vräks från sina bostäder.

Du är den bästa uppläsaren någonsin

Hur kan partiet låta honom vara kvar

Låt Annie L ta tillbaka pedofilen, så har hon förhoppningsvis, "sketet i det blå skåpet". Stackars polis och åklagare som måste jaga en 89 årig ligist, för att han skriver insändare. Ironiskt Dessutom är det fullt lagligt att begära ut en dom. Det är offentliga handlingar. Här var tydligen många myndigheter engagerade. Ursäkta men man tror fan inte det är sant. Var har det sunda förnuftet tagit vägen? Har svårt att tänka mig att en 89- åring är farlig för någon överhuvudta get. 😳🙈

Fedeley vill jag kalla missfoster Usch med sådana i ledningen är hans bekymmer snart tillåtet.

Den mest "opalitliga" partiledaren i svensk politik !!!!!

Verkar som om Fredrik F dras till pedofiler nu kom det fram att han har fler pedofiler.

Va trött man är på dessa maffia typer.

Sjuk värld nu! Centern verkar vilja normalisera pedofili, kritiserar vi regering eller domstolsbeslut kommer polis och tar vår dator och gör husrannsakan. Och de säger Ungern är cencurerande, Sverige börjar ju bli värre!! Så snart är de väl hos mig också för att säga sin åsikt ska man ha rätt till i en demokrati!!!! Sen rasism mot vita i USA har ju helt blivit en sjuk agenda av vissa demokrater där! Hudfärg varken svart eller vit spelar roll! De bara jobbar för att skapa mer splittring och hat!!!

N E V E R ......

Näää för 👿

🤮

🇸🇪

View more comments

Gymnasieelev knivhuggen på skoltid av gäng • kommunal medborgarlön – men endast för icke-vita


▫️ C-topp ångrar inget och ljuger om pedofilskandalerna – vill tillbaka till politiken
▫️ Somaliske Yasins rapparkumpan beordrade kidnappning och hot mot P3
▫️ 89-årig pensionär kritiserade Löfven – bestraffades med husrannsakan
▫️ Gymnasieelev i Göteborg knivhuggen på skoltid av gäng
▫️ Demokratiskt bidragsprojekt för icke-vita i amerikanska Oakland

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!