Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

💥I OCH MED YOUTUBES CENSUR ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT STÖDJA FRI MEDIA💥 👉🏻 Bli prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: insikt24.se/stod-insikt24

Underbart!! Heja heja!! 👏🏻👏🏻

Bra reportage

Mkt bra reportage, Exakt24! 👍🏻👍🏻🇸🇪

Minden lehetseges, minden megbocsajthato.

Värsta är hyckleriet! Och att dom lever på skattepengar !😡😡😡

Hur ser kravspecifikationen ut för att vara lärare…

Är detta sant och att detta går att bevisa, borde i första hand skolans rektor informeras! Därefter bör rektorn ha ett samtal med den aktuelle läraren. Beroende på vad detta kan ge och om uppgifterna stämmer anser jag att polis bör informeras. Var är föräldrarna?

Helt naturligt i vänsterns värld. Lika lite intresse röner detta hos Säpo.

Dom går ju att fixa!!!.

Jag skulle kräva av skolan att han avstängs. Eller så skulle jag, ut mitt barn från skolan.

Där spriger han som rädd hund när han med sanningen i hasorna frågas. Samhällsfiende och cancersvulst är han och måste tagas ut från den allmänna gatumiljön.

Vilken jävla idiot!!! Vet föräldrarna till barnen han undervisar om det???

Extremhögern granskar extremvänstern. Pajkastning 🥧

blev han rädd nu?

Henrik Jönsson kanske till en Lördag?

Det här är faktiskt något jag gärna betalar för.

Jättebra reportage, mer sånt!! 👏 🌟

Han uppfyller alla krav för att vara en ynkrygg. En riktig nolla.

Kommer att följa och se om detta utmynnar i vad som hände lärarinnan som fanns med på något NMR möte för ett par år sedan, eller om "det goda våldet" sopas under mattan som vanligt.

Hur faller man så lågt????? Totalt obegripligt!!!!!

Stor i orden, liten på jorden 🤣

Fy fan vad bra, här har ni en prenumerant till bara för detta! 👍🏼

Fy fan vilken jävel och han ska få vara lärare!!😈😡

Bra jobbat.

View more comments

Här är mellanstadieläraren som uppmanar till terrordåd

🛑 HÄR ÄR MELLANSTADIELÄRAREN SOM UPPMANAR TILL TERRORDÅD 📹 Ikväll kan Exakt24 avslöja läraren Axel Rosengren som sprider terrorpropaganda i det fördolda samtidigt som han arbetar som lärare på Svartedalsskolan. 🧑🏻‍🏫💬 Axel Rosengren: "Jag är 100% för att spränga. Individuell terror riktat mot politiska mål. Det måste inte alltid vara så jävla genomtänkt alla gånger." ❗️Nu är det viktigare än någonsin att stödja fria medier! 👉🏻 Bli då prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: https://insikt24.se/stod-insikt24/ ➖➖➖➖➖➖➖ ⁉️ Hur kan Axel Rosengren stå på dagtid och prata om alla människors lika värde samtidigt som han på nattetid uppmanar till mord på politiska motståndare? 👉🏻 Terrorläraren Axel Rosengren vägrar svara på frågor om sina kopplingar till terrorledaren Tor Alsén från den vänsterextrema terrornätverket AFA. 📲🚔 Här ringer Axel Rosengren polisen när han får obekväma frågor från Exakt24:s reporter Christian. ❓ Vilket kan tyckas vara rätt märkligt med tanke på den mängd polishat som Axel Rosengren sprider i sin podcast med terrorledaren Tor Alsén. 📹 Det skulle visa sig att Axel Rosengren inte var särskilt revolutionär när det kom till kritan. Under hela Exakt24:s intervju med Rosengren flyr terrorläraren alla frågor.

Dela klippet
 • 150
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  150
  Delningar

På Exakt24.se hittar du film.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!