Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Sjukt men det kommer komma till ytan, dock många som får lida i onödan.

Tack för att ni engagerat er i detta och följer upp.

Jah, va säger så det så veldigt engagerade folket, heh, jo jag vet det med ; Vi bryr oss inte, och det är sanningen. Det Svenska folket löser alt vid att vända ryggen till alla problem, känns jo bäst så.

Hur har det gått med ert erbjudande av syrgas?

Tre livvakter för dr.(M)Tegnell?

Nu vill inte Tegnell och Hallengren smyger undan! Dom skulle kunna r

Folket fortsätter at ge alt stöd till det partiet som var stornazister under och lång lång tid efter at 2dra världskriget var slut. Sverige som hyllade Hitler och Nazismen svek mitt hemland Norge. Är ni stolta över det ?????

👍🌺

Dr tengele.

View more comments

Här flyr Tegnell från Syrgasinitiativet som har tagit fram en lösning för hur syrgas åter ska kunna göras tillgänglig på landets äldreboenden.

Här flyr Tegnell från Syrgasinitiativet som har tagit fram en lösning för hur syrgas åter ska kunna göras tillgänglig på landets äldreboenden. – Här flyr Tegnell från Syrgasinitiativet som har tagit fram en lösning för hur syrgas åter ska kunna göras tillgänglig på landets äldreboenden.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!