Det kan vara svårt att välja en bettingsida när det finns hundratals olika möjligheter. Vi kommer gå igenom vad som gör en bra bettingsida och vad du bör tänka på innan du väljer den rätta sidan för dig.

Vart kommer du spela?

Har du tänkt att spela på din mobiltelefon eller din dator? Fördelen att kunna spela på din mobiltelefon är att du kan spela när du vill och var som helst, så länge du har internet.

Idag har nästan alla spelbolag en egen applikation som man kan ladda ner till sin mobiltelefon. Bet365 är ett av bolagen som har en väldigt smidig applikation så att du kan lägga ett nytt bett inom några sekunder efter att du har loggat in.

Du kan föredrar att sitta hemma vid datorn när du spelar, då spelar applikationen mindre roll, då handlar det mer om hur enkelt det är att navigera runt hemsidan. Tänk på hur du kommer använda bettingsidan så att du väljer en sida som är lätt och smidig för dig.

Utbud och vad tänker du betta på?

Olika spelsidor har olika utbud av spel. Du kanske inte är intresserad av fotboll och är mest sugen på trav. Då kanske det är mer värt att kika på något som liknar ATG. Det kanske är så att du gillar flera olika sporter och vill inte begränsa dig till en sport, då är återigen något som Bet365 eller Unibet ett alternativ.

Bettingsidor med svensk spellicens

Du kanske har läst om att vissa bettingsidor har svenskt spellicens och undrar om det är viktigt. Vi kan börja med att det är lagligt att spela på bettingsidor som inte har svenskt spellicens, fördelen med att ha ett svenskt spellicens är att dem måste följa svenska lagar och det är oftast väldigt enkelt att registrera sig, det räcker oftast med BankID.

Några av nackdelarna när ett spelbolag saknar svenskt spellicens är att man behöver skatta på vinsten, går ej att betta med svensk valuta och väldigt ofta så finns inte spelsidan på svenska språket. 

Vilken bettingsida är bäst?

Det beror helt enkelt på vad du är ute efter, det finns inte en sida som är bäst hela tiden. Spelbolagen uppdaterar sina applikationer och erbjudanden hela tiden för att locka nya kunder och behålla sina nuvarande spelare. Med hjälp av https://bettingsajter.se/ så kan du jämföra bettingsidor och se vad dem har för erbjudanden.

Försök att hitta en bettingsida som är bäst för dina behov och anpassa ditt sökande efter dina krav och funktioner. Det är värt att ha koll på erbjudanden när du är ny då nästan alla bettingsidor har en insättningsbonus när man är ny, dumt att tacka nej till gratis pengar.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!