Teckna en prenumeration på INSIKT24.SE: http://insikt24.se/stod-insikt24/

Ända sedan start har vi varit en blåslampa på etablissemanget, ett gissel för den politiska eliten och deras vänsterextrema stormtrupper.

Sedan vi klampade in i Mediasverige har etablissemangsjournalister aldrig kunnat känna sig säkra från jobbiga, konfrontativa intervjuer – oavsett om de har skett på någon av etablissemangets egna mässor eller utanför hemmet på Södermalm.

Varken Jan Guillou eller Isabella Löfvin, David Baas eller Greta Tunberg, SVT-chefen Charlotta Friborg eller Oisin Cantwell har undkommit våra reportrar.

Med din hjälp kan vi fortsätta granska etablissemanget och samtidigt utöka vår repertoar. Prenumerera på Insikt24 så bidrar du till vår journalistik, våra videoreportage och våra intervjuer och samtalsprogram där hundratals gäster hittills har medverkat, bland andra Glenn Hysén, Martin Timell, Björn Söder, Alexander Bard och Richard Jomshof.

Anslut dig till kampen för en fri debatt, ärlig nyhetsrapportering och demokratisk samhällsordning! Teckna en prenumeration på insikt24.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!