Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Vad är det som gör att det nekas till bild upptagning !? i Svenska "Rätter" Förefaller inte vara någon Transparens!? mkt oetiskt!?

Man får inte diskutera islam, enligt Barcelona avtalet det ör därför Lövfen håller käften🤢

"Kränkthet får inte vara ett skäl för att slippa kritik", i all synnerhet om man har anledning att misstänka att personen bakom polisanmälan känner sig kränkt av helt andra orsaker, och här ser en möjlighet att "ge betalt för gammal ost". Låt detta vara osagt och döm själva, här kan vi läsa om Simon Hanna Holender (!) som gjorde polisanmälan www.lundagard.se/2010/12/22/det-finns-sa-mycket-som-inte-handlar-om-kon/?fbclid=IwAR2wtErpVuZWdvv...

Bra talat 💕🙏💕

Tjejerna har mitt fulla stöd

Muslimer är ingen folkgrupp, men de strävar efter att få till stånd detta, förvillningsverktyg för särrättigheter och shariainförande!

Vänsterjakt på laglydiga människor, känner igen det från mitt tidigare hemland som jag flydde ifrån för 51 år sedan. Jag ser exakt samma retorik, jakt mot oliktänkande som vänster gjorde på sin tid i Ungern till ex.

Om det är några som hetsar mot folkgrupp, så är det islamisterna, som ideligen talar om att man ska döda alla kristna, judar mfl, och som tycker det är helt OK att våldta våra flickor och pojkar i grupp. För det spelar ingen roll vad man gör mot "svennedjävlar". När ska vi få våra politiker att inse vad som pågår.

Bra damer ni ä kanon.

Är muslimer en folkgrupp?

Vad är det för skitland vi bor i. Skall dom dömmas för detta i ett fritt land?

Att bli kränkt är dom fegas sätt att hävda sig. Det här är maktmissbruk. Tyvärr har rättsväsendet tappat kontakten med verkligheten. Journalister som gör sitt jobb är även ett hot mot lydmedia och regimens politik.

I sverige är det fritt att yttra sig om allt det fria ordet är grunden till demokrati Dom som står emot detta stödjer diktatur

View more comments

Ingrid och Maria efter HMF-rättegången: “Kränkthet får inte vara ett skäl för att slippa kritik”

Ingrid och Maria efter HMF-rättegången: ”Kränkthet får inte vara ett skäl för att slippa kritik” – ”Kränkthet får inte vara ett skäl för att slippa kritik” ⚖️ Exakt24 var med under rättegången mot Ingrid Carlqvist och Maria Celander den 2 november 2020. 🤐 De två journalisterna står åtalade för hets mot folkgrupp.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!