Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Mycket märkligt att svenska politiker inklusive M inte vill se sanningen! M röstade JA till Ylva Johansson som ansvarig för EU yttre gränskontroller och migrationspolitiken! Dessutom röstade M JA till EU stödpaket på 750 miljarder EURO. Fattar ingenting, är M nu plötsligt för bidrag? Hur ska det kunna leda Sverige i rätt riktning, för givetvis är bokstavstrogna muslimer en kulturell belastning för svenska samhället! För de som inte vill anpassa sig till det svenska samhället, kommer frågan varför de kommer hit? Vi kommer aldrig att finna oss i att gå tillbaka till medeltida kvinnosyn! Och vi kvinnor, ungdomar och barn vill kunna gå ute och känna oss trygga, även på kvällar och nätter! Det kan vi inte idag! Man undrar vad övriga partier har för plan?

Exakt så är det..... varför förstår inte folk det?? Det är bara att öppna ögonen och titta vad det är som händer i Sverige... Dom som inte ser det kan inte vara här i detta land eller så är det så att dom inte vågar säga emot sina arbetskamrater för att då mister dom sina jobb och vänner... det kan inte kännas bra att inte våga ha en egen åsikt....

Han fick ju inte tala till punkt innan rödtoppen Annie började gorma för hade hon varit tyst så hade Jimmie förklarat varför han sa så

Jagtycker att SD ha en bra politik,och de är inte rasister !!!

Orkar snart inte ens kommentera - allt sunt förnuft i Sverige har försvunnit och vi har den mest inkompetenta, folkföraktande regeringen ever.

🙄 Det skulle vi här gjort för 25 år sedan 🙄 🇸🇪

Själv invandrare kom till Sverige i början av 70 talet. SD har rätt i 100%. Det enda parti som ser verkligheten i landet.

Han har ju haft rätt i alla år så börja vaknaupp nu hela Sverige så vi får bort dom invandrare som inte kan skötasig dom ska ut och på bästa möjliga plan hem till ditt dom kom i från

Sanningen kan vara väldigt jobbig att höra, åtminstone för vissa makthavare.

Stopp för asylinvandring nu. Bidrar inte med något

Alla har fel Alla har Rätt, jag skulle vilja höra en vettig Dialog !! ?? Kan man begära det ???

Jimmie har hafft rätt hela tiden. Dett kommer att gå åt h lvete för SVERIGE. När så många sover, och inte bryr sig inte om sina barn och barnbarn.👹

SD har sannerligen inte radikaliserats, de har blivit mer och mer mainstream för att kunna bli en del av etablissemanget så småningom.

SD forever.enda parti som lever i verkligheten.Kung Åkesson är våran nästa statsminister.

Därtill verkar det vara så att Åkessons uttalanden förvrängs för att bli kontroversiella. J.Å. har inte sagt att all invandring bör stoppas och han håller med om att det finns många exempel på nyttig invandring. Tex det senaste; Inte ALL invandring som är skadlig..... Jag hörde DEN invandring som är skadlig.... Falsk vittnesbörd är lögn! (Måste kolla om jag hörde rätt)

Verkligheten, det riktiga för att få ett bra land och att tala sanning. är som påpekas ovan, för vissa. rasism. Dom borde ställas till svars, för den slutsatsen tyder bara på att man själv inte är frisk ..

Åkesson är best politik för Svenska folket han vill inte si att vi om några år ska jobba får taktik ris her i landet

Det tråkiga är att det har blivit som i USA. Antingen har man rätt eller fel. Det ser jag även här. SD har fel i en del avseenden och det har resterande partier med. Men varför måste det vara så svart eller vitt? Kom igen. Invandrare som kommit till Sverige och etablerat sig och drar sitt strå till stacken och beter som som folk är välkomna här tycker jag. Vare sig de är muslimer eller tillhör annan religion. Följer de inte Sveriges lag så ska de lagföras precis som alla andra. . Så enkelt är det.

Folk måste fatta vad vi håller på med. Vi har inte ett ansvar för hela Världen. Att tro att folk med helt annan synsätt och tro skulle anpassa sig till Svenska seder o bruk är bara naivt. Jag kallas gärna rasist om folk vaknar upp o slutar röstar på partier som gör att dom kan för att göra Sverige bankrutt.

Förklara för mej varför brottsligheten är så hög hos våra invandrare mot svenskfödda medborgare, förstår inte varför 🤔

TACK än en gång Luai 🙏😍

Vore jag diktator skulle jag bestämma att Exakt24 skulle användas i skolan som exempel på att få underkänt i uppförande.

Det är att allt invandring är ett belastning I Sverige det sant.

det verkar som om några har förts hit av storken🥳

View more comments

Invandringen ÄR en kulturell belastning – Kortfattat med Luai

Invandringen ÄR en kulturell belastning – Kortfattat med Luai – Jimmie Åkesson har rätt – invandringen ÄR en kulturell belastning — Kortfattat med Luai

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!