Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Nu tycker jag Arlanda skall låna ut sina vattenkanoner och spola gatorna rena, tycker det börjar bli väl mycket skit på dom Tur vi får se detta på nyheterna, för vi hade missat det annars för vi är på jobbet om dagarna 🇸🇪🇸🇪🇸🇪

Varför upplöser inte polisen folksamlingen ? Dels för antalet pga pandemin dels ordnings störning då de är mitt i gatan 👹👹👹👹

Yttrandefrihet som idé ? Det är Grundlag i Sverige. Som gäller alla. Oavsett religionstillhörighet. Helt sjukt att folk inte förstår det. Yttrandefrihet innebär just att människor kommer känna sig kränkta, upprörda och förolämpande av folk som inte delar deras värderingar eller åsikter. Det är innebörden att leva i ett fritt demokratiskt samhälle i jämförelse med en diktatur eller teokrati där oliktänkande tystas ned och fördöms. Att som svar på kritik uppmana till halshuggningar och att bränna folk levande hör inte hemma i en fri demokrati. Ta istället en diskussion och argumentera sakfrågan istället för att uppmana till våld.

Får vem som helst stänga av en gata utan att polisen ingriper?

En bok är bara en bok. En text är bara en text. Vad som än händer med det tryckta ordet så har det inte gått att tysta tron. Det har inte funkat någon gång genom historien. Slavarna som kom till Amerika tog med sin tro, men deras religiösa tillhörigheter brändes,. Kina försöker med falungong anhängare, de fortsätter enträget att behålla sin tro trots att de riskerar tortyr eller död. Att bränna en koran, bibel etc det kan aldrig ta bort tron hos en troende. Så varför klaga, köp en egen , tryck fler men att ta till våld för att någon bränner en bok är fel . Från en ateist o humanist.

Alla Muslimer är IDIOTER 🥸🥸🥸

Ni kan väl för fan inte komma hit till oss o bestämma vad som är yttrandefrihet och inte🥶🤬🥵 blir så jädrans förbannad på alla krav som ni kommer med! Vad sägs om att försöka anpassa sig till det land man kommer till?

Polisen.???? Vad kan man vänta sig av dessa genusskadade poliser som låter knäkryparna göra som dom vill.!!!

Smuts på gatan ,dags för städning

Vad hade hänt om det vore SD politiker som stängt av gatan i protest?

Man söker sig till västerlandets välfärd då resurserna i hemlandet är ojämnt fördelade, man känner sig dock alienerad och förstår inte att det är ytterst värdegrunden i västerlandet som byggt upp välfärden. Denna fördelas med höga skatter. Den egna värdegrunden värderas inte i väst vilket gör att de känner sig förödmjukande. Förödmjukelsen kompenserar de med att stoltsera med sin icke västerländska religion och värdegrund som de demonstrerar/ visar upp i det västerländska samhället på olika sätt.

Tala om att blanda ihop begreppen. Håna är ju allvarligt... Diktaturfasoner. De har lätt att ta till våld. De kan inte naturligt o lugnt ta del i en konversation. Utan det är gap o skrik. Hot om våld är vanligt. Att inte kunna försvara en tro med ord är en svaghet.

De ska inte komma hit och kräva. Bästa alternativet för dem, är att åka hem igen. Där kan de ligga på gatorna och be i lugn och ro.

Oj Men varför stanna i Sverige som dom tydligen inte gillar?

inte ett jävla ord svenska kunde hon.... lär inte vilja det heller...

Medeltida män passar inte i vårt land. Åk hem till era länder och vänd baken i vädret.

Damerna som blev intervjuade, dags att lära sig svenska och integreras inte tvärtom. Islamister som förstör och beter sig illa mot Sverige och svenskar har inget här att göra. Det är det vi ogillar ditt beteende och krav, som smutskastar oss som hjälpt er till en fristad från sk krig.

Denna text är lånad, och jag har lov att använda den. Den beskriver väldigt exakt hur det kommer bli, om vi inte sätter stopp nu! "När islamismen har nått så´na höjder så att man närmar sig maktinnehavet, vilka kommer då övriga muslimer att visa sympatier för? ........... Troliga svar från Löfvénpatrasket som då med all säkerhet närmar sig fyraprocentlinjen: "Vi har varit naiva!" "Vi såg det inte komma!" "Oacceptabelt!"

Mesiga Sverige. Regeringen böjer sig lätt för denna import snart lämnar dom väl över hela landet till inporten. Tacka vet jag Danmark där är det ordning.

Ingen har ett jobb att vara på?

Detta är Sverige??

För he-te ,när skall skiten sluta ??? Ni bränner våra kyrkor ,skändar våra kyrkogårdar,vad gör ni här ???? Åk hem igen till ert 600-tal och låt västvärlden vara ifred !!! Det enda nu kan är att ställa till djävulsskao,titta på länderna där ni kommer ifrån, ingen kan hålla sams och respektera något alls ! HÄR har ni inte att göra era krävande kräk . Vi har ett ordspråk i västvärlden ; Ta seden dit man kommer! Klarar ni inte att anpassa er råder jag er att återvända till ert destruktiva levnadssätt i era hemländer men inte HÄR !@!

Skicka hem dom har inte i Sverige att göra utttttt ur landet med vederbörande

En vatten kanon med smörsyra skulle göra susen

View more comments

Islamister på Östermalm kräver förbud mot islamkritik

Islamister på Östermalm kräver förbud mot islamkritik – đŸ‡«đŸ‡· Utanför Frankrikes ambassad på Östermalm i Stockholm demonstrerade vid lunchtid idag en grupp muslimska män med krav på blasfemilagar. 🧎🏿 De hade lagt ut mattor mitt på Kommendörsgatan som de bad till Allah på samtidigt som kraven framfördes. 📝 På ett flygblad som männen delade ut står det: “Att håna islam och dess profet är emot yttrandefriheten vi har i Sverige”.

Dela klippet

PĂ„ Exakt24.se hittar du film.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!