Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Tack, sanningen håller hela vägen.

Vilken härlig kvinna!!! Tänk om fler vore så modiga!🙏

🌿🌿🌿tack för ditt ovärderliga rakryggade modiga arbete i sanningens tjänst!🌿🌿🌿

Det är krafter som börjat gnaga på våra värderingar som är rysligt ohälsosamma..och dessa sprider sig som virus. Och även uppifrån det in-hemska är det ett och annat av dekadens och otrevligt värre. När det här blandas Gud vet vad som kan hända? Tack modiga kvinna du har mitt fulla stöd. Jag känner igen mycket av det du berättar - jag kan relatera till det Tack stort tack! Som egen svensk och särskilt kvinna kan jag känna maktlösheten krypa närmare och närmare. Vi har definitivt tappat greppet om kvinnlighetsbegreppen. Från både kvinnosidan och mansperspektivets sida. Och som vanligt handlar det ek om allihopa men det övergripande har det verkligen hänt nått.. ?! Vad att göra? På för många håll nu som om det släpper i kanterna på det som byggts upp. Jag tycker vi kan byta ut feminism till något helt annat om jag får ta upp detta igen. Eller gå till baka helt enkelt till att ta tillbaka kvinnosynen kvunnokampen för den är verkligen ej över med så mycket nego influenser. Kvinnokamp ska vara opolitisk dessutom - det handlar om en fråga KVINNORS integration till män och tvärt om. Ett viktigt tillägg * Läbbans är vad det är. Så här kan det ej f fortsätta. Och vi ska ha en regering med kvinnor som står upp för lilla Lisa och hennes systrar på klinkergolvet. Pyttsan med deras feminina som de nu kallas. Deras så kallade kvinnliga stöder det i stunden men ser ingen öveegripande kvinnlig struktur genomgårnde för svensk kvinnor - för övre medelklass och överklass som kan än så länge hålla sig ifrån det mesta av otäckheter attityder och gangsters (finns vldigt otäcka personer på hög nivå men vem får hjälp av myndigheter och sjukvård då?) - annars luras de och viker sig för gurus av hög rang för att få vara med käna pengar och säga att de är lyckade karriärkvinnor i ett jämnstllt land😫. Det är systrar som bedrar sin egen vulva med denna nonchalans. Tack för att du står upp för yttrandefriheten..Jag och många står upp för den yttersta av friheter..ordvalen för våran framtida fortlevnad i fred och frihet med sanninarmas bestå för ögonen.. Tack!

Stå på dej Ingrid .

Tydligt och klart Ingrid.🤗

Stå på dej Carlqvist.

Tycker ni ska ha med han/hon som ställer frågan. 👍🏻

Tycker rasistkortet är ganska viktigt. Har man inget annat att komma med än att skylla allt ont för att inte se arisk ut så är man det: hon är dömd flera gånger, hon hyllar pedofili mm, så visst! Tycker du det är en bra människa så får du tycka det. Jag tycker inte det.

En klok kvinna ... en riktig kämpe för normala värderingar för alla ...

En stor bamsekram till denna modiga kloka kvinna ❤🇸🇪💐

Carlqvist krossar (s)encuren...sanning stavas frihet !!!

Tack Ingrid Carlqvist. En redig skånetös rår sig själv och går inte att köpa för pengar.

tala om dubbelmoral, företräder ett nazistparti vars våta dröm är en diktatur och korkade anhängare fattar ingenting

👍👏🤗

👍 ❤️

Vilken Fantastisk kvinna 😍❤❤❤🙂

Ingrid Carlqvist är en mycket klok människa som ser vad som händer med yttrandefriheten 👍🏻⭐️

Jag är dömd

Stor kram ❤

Du är fantastisk Ingrid💫💫Guld värd 🌟🥰

Jag också, om vi samtidigt har hunnit kasta ut hela SJUKLÖVERGANGSTERGÄNGET ifrån soppkärlen. 🇸🇪💃🕺🏼

Fantastisk människa ♥️♥️

Toppen bra kvinna

View more comments

“Jag är beredd att gå i fängelse för yttrandefriheten” – intervju med Ingrid Carlqvist

Intervju med journalisten och opinionsbildaren Ingrid Carlqvist om hennes journalistiska karriär, yttrandefrihet och den uppmärksammade HMF-rättegången.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!