Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Vi får se hur lång tid det tar för Expressen att ta avstånd från denna pajas. Klockan tickar...

Jag rekommenderar er att flytta tillbaka till era ursprungsländer och bygga upp dom och bidraga med något som verkligen hade varit konstruktivt, där kan ni sedan pratat om era saker. Kom inte till Sverige och säg till oss vad som är rätt eller fel.

Det märks att psykvården är nerlagd!

Men herre Gud🤔

På tid att det betalas tillbaka extra skatt ock reduktion av pentsionen som stöd till invandrare , vi gamla blir så jädrans diskrimenarad varje dag

Det där var extrem rasistiskt utalande av honom samt henne som startade blm och till de komiska vf ska Svenskar betala mer skatt för att afrikaner krigade mot andra stammar och tog slavar och sålde dom till andra länder.

Vet inte om man ska skratta eller gråta...

Är inte han vit?

Vad menar han med -Afro-svenska 😀???

Känner man sig kränkt då ska man söka Exill ..så enkelt är det annars bli skadligt i skälen för den stackare🦂🕷🦇

Jag har inte. Ord. Svensson. Vakna?

Dom där e dom verkliga rasisterna...

som vanligt skall invandrare tala om för oss svenskar hur saker skall vara i vårt eget land.

Som grupp bidrar redan svenskar med mer skatt till bla socialbidrag.

När ska dessa vita barn arbetares ,ättlingar få restitution för slaveriet, se deras såriga händer ,bryta upp Ostron åt rika människor, här i Sverige så har det arbetats i många generationer, Vi behöver Skattelättnader,!!

Aicha Jones is s disgrace and any one in their right mind wouldn't surport huligans and murders. Neither myself or my family/ ancesters have ever been involved in any kind of slavery . Refuse any collective shame...

Man borde bli förbannad men det är så urbota korkade människor så man asgarvar åt dem

Är detta några mutanter?

Det måste vara en av de mest korkade människa jag någonsin har hört, han är ju för fan dummare än en lyktstolpe

Vad dessa koko-gökar helt glömmer bort är att de flesta vita under hela Europas historia i princip varit livegna och slavar åt de rika, de styrande och åt rikens olika kungarna, samt att dom tvingast till att deltaga i deras krig. Nä så kom inte med detta att den vite mannen är skall ha dåligt samvete för vad som skett i historien och att vi nu skall betala för det. Den vite enkle mannen har trots sins umbäranden historiskt ändå lyckats att bli civiliserad och en funktionsduglig människa som idag är välutbildade och bidrager till samhällets utveckling. Han har inte blivit en gnällig kaoz-människa.

Kasta ut dessa sjuka personer från media

Var hittar media alla dessa vänsterliberala avarter. Den här idioten måste ju rökt på eller så måste han verkligen bara Tillbakastående

Gäller detta också araber, att dom skall betala extra skatt för att dom förslavat afrikaner lång innan de vita gjorde det. Samt, gäller detta också afrikaner som själva också har förslavat andra afrikaner, det långt innan de vita gjorde detta.

View more comments

Journalist från Expressen förespråkar rasdiskriminering

Journalist från Expressen förespråkar rasdiskriminering – 🔎 Christian går undercover i Feministiskt initiativ: đŸ‘‰đŸ» Under partiets interna möte föreläste den vänsterextrema aktivisten och Expressen-journalisten Atilla Yoldas. đŸ‘‰đŸ» Bakom stängda dörrar förespråkade Attila rasdiskriminerande lagar.

Dela klippet

PĂ„ INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!