Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

💥I OCH MED YOUTUBES CENSUR ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT STÖDJA FRI MEDIA💥 👉🏻 Bli prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: insikt24.se/stod-insikt24/

Hur svag stat vill han ha, för den stat som vi har idag är ju ingen stat. Staten har helt satts ur spel. För att vi ska kunna ha en stat så måste vi ha en nation vilket vi inte har idag. Landet Sverige är helt i händerna oligarkerna som strävar efter att krossa nationen för en överhetsbyggnad som styr och ställer helt efter eget befinnande.

Det är fel på systemet, det måste ändras i grunden.

Aldrig i livet en kommunist när mig

I stora drag är ett sammarbete omöjligt. Men det välkomnande att vänstern röstar på våra förslag 🤗

Vilken bra intervjuare, sällan eller aldrig man ser i gammelmedia

Tack för ett intressant analyserande samtal. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

NEJ!! inget samarbete!😝

Samma mynt! Samma underhållare...

Man kan inte längre tala om "vänster" och "höger" så sluta genast med det. Det är mer korrekt att tala om "globalister" och "nationalister".

Tack för ett mycket intressant tydligt välskött samtal och debatt med dessa tre männen ni skötte er extremt proffsigt sakligt rakt konsekvensanalytiskt och moraliskt bra !!😃😃😃😃👏👏👏👏👏duktig reporter som visade talarna god respekt och debattörerna till varandra likaså och inte som gammelmediernas papegojareportrar som ständigt går in och avbrytrr och lägger åsikter i munnen på debattörerna för de ska passa politiker som tänker galet om och till Sveriges välfärd! Hela den politiska och företagarmakten måste rivas och beslagtas och fördelas till alla så de blir ordning på detta sinnessjuka landet!! Låt skiten rasa och bygg upp nytt samhälle bort med dårglobalisterna nu!!! Hotta dom i elden!!!😡😡😡😡😈

Är so so förbannad på detta land jag växt upp betalat skatt +++ jävla IDIOTER! Så förbannat sjukt ! Vad I FAN HÅLLER NI PÅ MED ! IDIOTER HELA SATANS HÖGEN ! Jävla sossar NI RÖSTAT PÅ !

Fy fan vad sant !! 😍

Vad är "högern"? Ni borde inte nyttja vriden måttstock, som förskjutits av vänstern. Sjuklövern är vänster. Allting som vill störa människors integritet är vänster. Det som står för att bevara och trygga hör egentligen inte hemma på höger- vänsterskala. Det är vänstern och deras media (msm) som hittar på att förskjuta måttstocken. På så sätt kan det lättare stämplas och misskrediteras. Så nu puttar man ut det i högermarginalen och kanske kallar det högerextrem... Man behöver bara tre hjärnceller för att INTE gå på deras larv. Det var ingen som sade att Tage Erlander var höger eller högerextrem genom det han sade på sextiotalet. Han var ju sosseriets "landsfader"... lol... Han sade bland annat "vad som är så bra med Sverige är att det är en så homogen befolkning". Det var bara så... och något alla inom sig själva visste var sant. Sådan förståelse sätter man idag fulstämplar på, fobi... osv - och som sagt flyttar ut det på en höger- vänsterskala - på så sätt genomdrivs effektivt den kulturmarxistiska agendan och omstörtningen av våra liv och vårt samhälle, in i globalisternas våld. Vilka går på det...somliga som genomlidit skolväsende och närs av svt och msm, kanske.

Bra jobbat gubbar! 🙂

Skulle gärna lyssna men ni kunde ju valt ett bättre ställe som inte ekar.

View more comments

Kan vänstern och högern samarbeta för Sveriges framtid?

Kan vänstern och högern samarbeta för Sveriges framtid? – ❓Kan vänstern och högern samarbeta för Sveriges framtid? 💬 Lyssna på ett givande samtal mellan libertarianen Klaus Bernpaintner från Ludwig von Mises-Institutet i Sverige och kommunisten Joe Nilsson från Framåt Sverige.

Dela klippet

PĂ„ INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!