@assarchristian har pratat med en student från Karlstads universitet som ser oroligt på misstänkliggörandet av konservativa elever. Studenten vill vara anonym och känner sig hotad av skolans vänsterextrema studenter samt lärare och då specifikt den våldsdömde ”forskaren” Tobias Hübinette som bland annat tände eld på sin frus tillhörigheter efter tio år av äktenskap. Hübinette var även med och startade terrorgruppen AFA på 90-talet och ligger bakom flera politiskt motiverade brott mot Sverigedemokrater…

▪ Vill du se fler granskningar av vänstervridningen av det svenska utbildningsväsendet? Teckna en prenumeration på @insikt24 genom länken https://insikt24.se/stod-insikt24/ för endast 69 kr/mån. Det går även bra att swisha 123 524 6871. Du är vår livlina!

I augusti blev Tobias Hübinette inbjuden till Stockholms universitet för att representera Karlstads universitets erfarenheter av påstådda “hot” och “hat” mot forskare, detta trots sin långa historia av våldsbrott mot politiska meningsmotståndare. Föreläsningen ägde rum vid socionomprogrammets uppstartskollegium och bakom inbjudningen stod studierektor Hugo Stranz.

Under konferensen sammankopplades Sverigedemokraterna och studentföreningen Konservativa förbundet med hot, hat, uthängningar, förföljelse, trakasserier och politiska utrensningar. Inte nog med det, Hübinette jämförde även granskning av woke-kulturen på svenska universitet med den islamistiska påverkanskampanjen mot socialtjänsten.

Detta kan jag avslöja efter att vi har begärt ut och läst igenom hundratals mejl som har skickats från och till Tobias Hübinettes mejlkorg från Karlstads universitet.

Samtidigt som Karlstads universitet pekar ut konservativa som ett hot erbjuds våldsbejakande extremister på den yttersta vänsterkanten en plattform för att sprida sitt hat mot det etablerade samhället. På anslagstavlorna sätts affischer upp med budskap om en kommunistisk ”revolution” och vänsterextremister använder universitetets lokaler för att anordna möten, något som hade varit otänkbart om det gällde en högerrevolutionär gruppering.

▪ Läs mer om skandalen här: https://insikt24.se/sd-och-kf-pekas-ut-som-sakerhetshot/

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!