Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

💥I OCH MED YOUTUBES CENSUR ÄR DET VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT STÖDJA FRI MEDIA💥 👉🏻 Bli prenumerant och stöd Exakt24 Insikt för endast 49 kr/månad: insikt24.se/stod-insikt24/

Vi har ingen fungerande regering och inga poliser heller

Sanning behövs! Jag kommer. som egentligen inte vill. (Pga att vi Skattebetalera har fått en tvångsskatt till PKmedia.... Som förstört Kärleken till Sveriges lagar, o väl o ve för de gamla o laglydiga!) Jag kommer sponsra med har jag råd med... För att Sanningen skall fram nu!

Helt otroligt😡Sverige är redan under occupation med propagandamedias (mainstream)stöd

Är det så här vi ska ha det i Sverige tycker ni?

Det finns ett vapen som ändrar väder o vind,är de de vi har drabbats av🧐

Visst är de skillnad på folk den feministiska regeringen och des megafoner skit media polis kommunpolitiker med ett få undantag måste reformeras annars kommer de bli som i Frankrike de är bara att välja från en patriot

Menlösa poliser, törs inte ge sig på islamister.Dom ska ha böter, ta kort på demonstranterna som är antisemiter .

Fyfan att detta får förekomma i Sverige 🤬🤮

Jag har alltid tänkt (100%)att corona virus är från laboratoriet. Förr eller senare kommer det att finnas ett inbördeskrig i alla västeuropeiska länder. Ti-tak, tik-tak säger klocka.... 🤔

Börjar spåra rätt rejält eller?....dom flesta slaggar väl med ord som rasist om detta tas upp!!...måste få säga detta att flertalet är så brända och fredskadade att dom hajjar inte vilken skada dom gör.

Vingklippt polis, precis som regeringen vill ha det!

Stem SD. Det er eneste sjansen Sverige har. 🇧🇻🇸🇪

Mitt beslut...! Blev tydligen? Att det inte gick igenom. För att jag måste godkänna detta via bankid....! Jag försökte!

När spikproteinerna börjar verka pga covid-vacciner leder det till svår covid inom 6-18 månader...enligt ohörd skolmedicinsk expertis😊 -Om detta stämmer lär dödligheten bli markant högre de närmaste 2 åren. -Det första kvartalet i år var vaccinrelaterade dödsfallen 6000% högre än första kvartalet år 2020 i USA enligt VAERS. -World Economic Forum har den 31 Mars år 2025 som förväntat slutdatum för denna pandemi...problem-reaction-solution i sin ädlaste form.

Det är skillnad på folk o fä

Skrämmande nyheter och rapportering från verklighet! Inget förvånar v.g islamiseringen av Europa med Sverige som aningslös ledare. Är det detta Europa eller Sverige vi vill ha?? Heder åt fransk militär som talar om vad som kommer att ske! Att Kina ligger bakom Covid berättade Donald Trump och som det verkar inte grundlöst. Ett land som jagar världsherravälde har plötsligt fått se sin huvudmotståndare få en senil och dement ledare och en vänstervriden agenda modell Sverige implementeras. De behöver inte en virus för att ta över!! Jag kan i viss mån förstå Palestinierna men nu är vi i Sverige och vill man slåss för sitt land får man åka hem och göra det där. Vi har inte bett om att få deras terrorist ideologi som problemlösning importerad till Sverige. Åt helvete med Iran som förser dem med vapen och raketer! Och åt helvete med Sveriges regeringar som låter Sverige upplösas och bli precis som det vi sett på TV i decennier från all förödelse i Mellanöstern! Bananstaten Sverige tar form!

Stefan Löfven skryter om Sverige är världens första feministiska regeringen. Trots att gruppvåldtäkter, rånförnedring och så vidare eländet

Vilka dj-la fega poliser det finns, eller agerar så enligt order från regeringen??

Otroligt att detta är i Sverige... Känns som i något arabland!

Hur kan de få hållas! Vilken politisk hållhake har de? Jag skäms å landets befolknings vägnar! Otroligt med tanke på de svenska fredliga demonstrationerna tidigare! Vad pysslar REGERINGEN MED BAKOM allihopas VÅRA RYGGAR?

Sant! Men med USA och Storbritannien.

Skulle inte förvåna mig ett dugg om detta stämmer. Islam är farligt men Kina är sjudjävligare då de tar över länder den ekonomiska vägen och smyger därmed in sitt världsherravälde. Snart har de lagt Afrika och en massa viktiga mineraler för sina fötter. Här i Sverige äger de redan Volvo, Otaly vetemjölk och ville in med ditt 5G-nät med allt vad det hade inneburit med avlyssning och möjligheter att stänga ner om de vill. Kina precis som Islam har världsherravälde inskrivet i sin lära. Om det sedan tar 10, 100 eller 1000 år kvittar. De fortsätter tills de uppnår sina mål. Ruggit!

VARNINGSFLAGG, KAN DETTA HÄNDA I SVERIGE?

How does it feels for Swedes to have so many muslims in their country?

View more comments

Kina uppges ha planerat coronaviruset ? Varning för inbördeskrig i Frankrike

Kina uppges ha planerat coronaviruset • Varning för inbördeskrig i Frankrike – ❗️Exakt24 nyheter onsdag:
▫️Kina uppges ha planerat coronaviruset som biologiskt vapen
▫️Arabiska demonstrationer runt om i Sverige
▫️Varning för inbördeskrig i Frankrike
▫️Kallaste april på decennier i Europa

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!