Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Sent ska syndaren vakna. Kommunismen är att säga att fattigdom ska utrotas men att i handling göra alla fattiga och hävda att fattigdomen utotats därför att grannen inte är rikare och därför har fattigdomen utotats men egentligen lever alla människor i praktiken i fattigdom. Kommunism är oärlighet som i praktiken gör människor och nationer fattigare.

Han är väldigt bra! Det är pricis detta vi måste göra att samarbeta och gå samman i de viktigaste frågorna.Det har ingen betydelse Om vi vä- hö bara vi som sett vad det lutar åt i vårt samhälle sätter stopp på vad som händer.Sluta och va moralkärringar och vi ser till att gå ihop.

Ändra det ekonomiska systemet,begränsa bankernas ekonomiska makt begränsa statens makt,återinför guldmyntfoten,inget nytryck av sedlar utan att ha täckning i guld !

SD har en stark ryggrad och dem är verkligen klarsynta realister!Tycker att det är fel att säga tvärtom!

Men Örebropartiet då?

Ja han har sanligen kommit till insikt , även om en viss vänster inriktning finns kvar.

En sån klok människa - tänk om vi hade haft en sådan statsminister!!!

Han talar som en sann Sverigedemokrat. Tack!

Vad är bra för arbetarklassen? Invandrare undergräver den makt arbetare haft.

Det är väl inget nytt att yttersta vänstern och fascister och nazister kramat om varandra.

Jag var ordförande i Leksands FNL grupp på 1960-talet och ordförande i SKP/KFML på 1970-talet i Huddinge och jag håller med, vänstern idag är fascistisk och dogmatisk! Den tror att hotet kommer från höger när den kommer från vänster!

Tycker han är helt fel. Han kan ju studera Nordkorea Kina Chile Sovjettiden under Stalin Warchavapakten mm Han är nog lite för ung för att ha vaknat.

Ja Självklart.. Dom biter sig själva i svansen..

Så klok kommunist Trodde väl aldrig jag skulle skriva så

Sprid detta vidare, det är viktigt att folk förstår detta www.bitchute.com/video/4AU4NGiUnXbj/

Det är ju jättebra att han vaknat!

Det finns inga mänskliga rättigheter längre🤭. Undrar vart tog yttrandefrihet vägen🤔? Titta själv😳! m.facebook.com/story.php?story_fbid=10164549753920298&id=813495297

Bra analys!

View more comments

Kommunistisk tidigare partiledare om sin resa från klasskamp till mediekamp

Kommunistisk tidigare partiledare om sin resa från klasskamp till mediekamp – đŸ‘· Kommunistisk f d partiledare menar att arbetarklassen tappar inflytande pga globaliseringen 🌍 …och att vänstern har övergivit internationalismen, dvs samarbetet mellan nationalstater, till förmån för globalism

Dela klippet

PĂ„ INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!