Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Wow, han som frågade vart ni filmade ifrån såg långt ifrån "ok" ut...😳 dom ögonen gav inga trygga vibbar precis... mycket aggressiv också

Och den dåren är politiker och vet inte vad han pratar om. Bara tomma ord!

Syns o hörs efter 10sek vem som e sosse Mycke bra inlägg våga ej dela jag var avstängd 5 ggr förra året så mig har dom ögonen po..

Du får filma på allmän plats så varför går dåren i början efter och frågan var han filmar ifrån,,,jag hade svarat att jag filmar från brösthöjd för bäst stabilitet🤣

Det blir diktatur i Sverige Om inte olika åsikter får höras och någon som tycker det är rätt att slå till någon för att man inte gillar honom eller hans åsikter.

Du som politiker är mycket dålig. Det finns platser i Sverige som är fruktansvärda att bo och vistas i. Ynkligt om man inte ska kunna debattera om dessa stora problem som bara växer och växer.

Så IQ befriad han är i långt hår, seriöst

Kronogården. Där hade jag min första lägenhet för ca 30 år sedan

Bodde i området i starten på 2000atallet.! INGEN bil som brantes. Det var et herlig kampsportmiljø, hva fan har hendt? -Det verkar som en ghetto til Gøteborg.. jeg opplevde aldri den utryggheten for 20 år sidan...

Vi är för många i Sverige...finns inget här å göra. 2022 snart å värre blir det.

Känner att vi inte har en oberoende media är en sak, finns både höger och vänster åsikter och artiklar i dagens Aftonbladet , expressen Mm . Så känns är en sak, vad som faktiskt existerar är en annan.

Alternativ för Sverige. ..ger jag inte speciellt mycket för I sak...Men...Det är ju inte olagligt att dela ut flygblad för ett politiskt parti. ...I synnerhet inte när polisen står och vaktar ordningen i bakgrunden. ..så...Där måste jag ge Han lite rätt.....Jävla kantareller!

Han står jo og lyver journalisten lige op i hoved. De indvandrere der snyder jer helt bevidst. Hvorfor lader svenskerne sig snyde. Hvorfor tillader svenskerne denne udnyttelse af jeres gæstfrihed. I er naive desværre.

Refererer man til sånne tilstander dere har der. Blir man i Norge kalt rasist.

Problem med sanningen?

Vissa människor behöver gud i sitt liv. Vart är vi påväg...

Är det ingen som använder ögon bara går ut med löngner.Ni som inte ser gå dit en vanlig kväll.👹🤮 Har ju varit stök i många år.

Propagandist eller journalist?

Mer propaganda.. Är det inte höger så är det vänster

Folk är efterblivna tydligen i detta området!

Ännu en Swish tiggare 🙈

Killen efter pastorn är ju rent av tappad 🤣

De liker ikke åpenhet.

For et land Sverige har blitt 🤮

View more comments

Kronogårdspastor: “Det sker ju droghantering här varje dag”

Kronogårdspastor: "Det sker ju droghantering här varje dag" – Exakt24 var på plats i Kronogården när Joakim Lamotte återvände för en livesändning, och fick flera bra samtal med boende i området. Bland annat med en lokal S-topp som tycker att man ska undvika att diskutera trygghetsproblem i segregerade områden och den lokale pastorn som berättar att kriminella säljer narkotika helt öppet under kyrkans gudstjänster.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!