Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Wow, han som frågade vart ni filmade ifrån såg långt ifrån "ok" ut...😳 dom ögonen gav inga trygga vibbar precis... mycket aggressiv också

Polisbevakning kostar mycket säger mannen i filmen, fråga är vad mannen själv kostat oss. Tveksamt om han överhuvudtaget bidragit med några skatteintäkter.

Märklig "journalistik eller kanske försök till sådant. Intervjun innehåller en kritisk röst där personens namn endast visas. Att personen ej bor i kommunen eller har anknytning till Kronogården samt vid tillfället är fullmäktigeledamot för SD i en grannkommun visas eller sägs ej. Men en S - politiker lyfter ni gärna fram med partitillhörighet. Ni lyckas vinkla er "fria och oberoende" reportage fatalt dåligt. Inkompetensen är för stor för att ens lyckas med ett opartiskt och pressetiskt reportage. 💪

Lyssna ! Diskuterar man som den gubben då kan man inte ha debatter någon stans i Löfvens Sverige.

Och den dåren är politiker och vet inte vad han pratar om. Bara tomma ord!

Jag tror att immigranterna har kostat samhället mer än hela polismyndigheten!

Varför intervjua en person som e helt tom i skallen, fatta inte ett skit vad han mena🤔🤔 så jag stängde av.

Du får filma på allmän plats så varför går dåren i början efter och frågan var han filmar ifrån,,,jag hade svarat att jag filmar från brösthöjd för bäst stabilitet🤣

du med skägget, DU BOR JU DÄR, tror fan att du håller käft 🤣🤣🤣🤣🤣

Oberoende media ? All media är delvis vinklad , varför tas inte en grundlig debatt om detta mer? Denna media reportage innehåller helt klart många extremister , både höger som autonoma. Svårt för någon utanför att få någon grundlig substans förutom att det finns kriminella gäng och har funnits alla län och kommuner , så centraliserad fråga såklart. Samhället är bra på enbart se på en sak. Kriminella gäng = invandringen . Gissa fanns massor av gäng i Sverige innan 1970 , mängder av kriminella ungdomsgäng och vuxen gäng Mm. Brände kiosker , hotade folk osv. Detta tas inte upp. Som sagt helhetsperspektiv saknas i debatten. För slog man ner någon om de inte höll med en, knappast man gör detta idag. Men kriminal kulturen lever kvar än.

Med vetskap om vilka som gör intrång på andras områden så bör det här diskuteras utifrån bristen på ordning. Det är inte brottslingarna som bestämmer, men eftersom det är ett resultat av rådande politik så får de hållas. Perspektivet är helt förvrängt, de som sköter sig försörjer de som inte sköter sig. Varför acceptera att vänsterns politik alltid misslyckas? Det är ingen slump att de s.k utsatta områdena ökar, det är ett resultat av indolens!

Så IQ befriad han är i långt hår, seriöst

Kronogården. Där hade jag min första lägenhet för ca 30 år sedan

"Är de platsen eller debatten som är viktig?" Stående ovationer för denna man...han kan verkligen tala.

Bodde i området i starten på 2000atallet.! INGEN bil som brantes. Det var et herlig kampsportmiljø, hva fan har hendt? -Det verkar som en ghetto til Gøteborg.. jeg opplevde aldri den utryggheten for 20 år sidan...

Jag har aldrig fått förklarat vad de är utsatta för. Har jobbat som politiker i flera av de värsta områdena och de har samma möjlighetersom alla andra. Men problemen blir uppenbara när man hör tramset, om du inte sköter dig då är det alla andra som ska beskyllas för det. Om det är grundideologin då har vi importerat extrema problem, trots det så tar inte politikerna ansvar. Deras attityd är att dem som kommer är tillgångar, när det visar sig inte stämma. Då är det rasistiska Svenskars fel! Man häpnar över dumheten, alla låter som vänsterpolitiker och verkar vara fria från eget ansvar. Om de har rätt att vara brottslingar för att de inte skapar något själv. Då har de som kritiserar den förda politiken helt rätt, dra in bidrag och lägenheter när föräldrarna sviker samhället!

Vi är för många i Sverige...finns inget här å göra. 2022 snart å värre blir det.

Känner att vi inte har en oberoende media är en sak, finns både höger och vänster åsikter och artiklar i dagens Aftonbladet , expressen Mm . Så känns är en sak, vad som faktiskt existerar är en annan.

Det blir diktatur i Sverige Om inte olika åsikter får höras och någon som tycker det är rätt att slå till någon för att man inte gillar honom eller hans åsikter.

Provocerande frågor på ett agerande av ungdomar mot joakim lamott ställs till åhörare, högerextrema delar ut flygblad öppet i ett segregerat område där mycket invandrare befinner sig hånfullt, och ni frågar varför de utspelar sig som de gör " de som släcka elden med bränsle.😎 rena jävla IDIOTER som tror att de blir en skillnad på erat beteende..

Alternativ för Sverige. ..ger jag inte speciellt mycket för I sak...Men...Det är ju inte olagligt att dela ut flygblad för ett politiskt parti. ...I synnerhet inte när polisen står och vaktar ordningen i bakgrunden. ..så...Där måste jag ge Han lite rätt.....Jävla kantareller!

Lamotte skrika kom och råna mig. För att lamotte provocera, irritera dom utsätta boende folk områd(invändring områd)....kanske ett själv gäng som han själv betalad för att skådspela i lamotte filmen...vem vet? Allt vi ser är spelningen inte bakgrunden .... Gör inte otrygga där finns det redan mer utsättning....det ser ut som ett sluten lejon och någon dum leka med sig att filma och provocera lejonen inne i fången...ta det lungn Nu! Invandrare är människör icke djur! Gå och leka annat!

Han står jo og lyver journalisten lige op i hoved. De indvandrere der snyder jer helt bevidst. Hvorfor lader svenskerne sig snyde. Hvorfor tillader svenskerne denne udnyttelse af jeres gæstfrihed. I er naive desværre.

Man föder inte 1 barn varje år när man inte kan ta hand om dem... Ska sverige uppfostra barn. Måste nog helt klart vara eran egen uppgift.

View more comments

Kronogårdspastor: “Det sker ju droghantering här varje dag”

Kronogårdspastor: "Det sker ju droghantering här varje dag" – Exakt24 var på plats i Kronogården när Joakim Lamotte återvände för en livesändning, och fick flera bra samtal med boende i området. Bland annat med en lokal S-topp som tycker att man ska undvika att diskutera trygghetsproblem i segregerade områden och den lokale pastorn som berättar att kriminella säljer narkotika helt öppet under kyrkans gudstjänster.

Dela klippet
 • 35
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  35
  Delningar

På Exakt24.se hittar du film.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!