Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Wow, han som frågade vart ni filmade ifrån såg långt ifrån "ok" ut...😳 dom ögonen gav inga trygga vibbar precis... mycket aggressiv också

Polisbevakning kostar mycket säger mannen i filmen, fråga är vad mannen själv kostat oss. Tveksamt om han överhuvudtaget bidragit med några skatteintäkter.

Lyssna ! Diskuterar man som den gubben då kan man inte ha debatter någon stans i Löfvens Sverige.

Och den dåren är politiker och vet inte vad han pratar om. Bara tomma ord!

Jag tror att immigranterna har kostat samhället mer än hela polismyndigheten!

Syns o hörs efter 10sek vem som e sosse Mycke bra inlägg våga ej dela jag var avstängd 5 ggr förra året så mig har dom ögonen po..

Du får filma på allmän plats så varför går dåren i början efter och frågan var han filmar ifrån,,,jag hade svarat att jag filmar från brösthöjd för bäst stabilitet🤣

O de var nästan de bästa att han som satte åldersgräns på kriminella så dom som e under 18 e inte kriminella hahaha

du med skägget, DU BOR JU DÄR, tror fan att du håller käft 🤣🤣🤣🤣🤣

Det bekräftar bara det jag sagt i 30 år vi ska inte ha fler av denna sorten!

Det blir diktatur i Sverige Om inte olika åsikter får höras och någon som tycker det är rätt att slå till någon för att man inte gillar honom eller hans åsikter.

Sossarna pratar så mycket skit, allt de säger makes no sense och dom kan inte svara på frågan att det verkligen händer kriminella saker där och ta ansvar, bara borsta det under mattan 😞

Du som politiker är mycket dålig. Det finns platser i Sverige som är fruktansvärda att bo och vistas i. Ynkligt om man inte ska kunna debattera om dessa stora problem som bara växer och växer.

Oberoende media ? All media är delvis vinklad , varför tas inte en grundlig debatt om detta mer? Denna media reportage innehåller helt klart många extremister , både höger som autonoma. Svårt för någon utanför att få någon grundlig substans förutom att det finns kriminella gäng och har funnits alla län och kommuner , så centraliserad fråga såklart. Samhället är bra på enbart se på en sak. Kriminella gäng = invandringen . Gissa fanns massor av gäng i Sverige innan 1970 , mängder av kriminella ungdomsgäng och vuxen gäng Mm. Brände kiosker , hotade folk osv. Detta tas inte upp. Som sagt helhetsperspektiv saknas i debatten. För slog man ner någon om de inte höll med en, knappast man gör detta idag. Men kriminal kulturen lever kvar än.

Så IQ befriad han är i långt hår, seriöst

Kronogården. Där hade jag min första lägenhet för ca 30 år sedan

När man har en regering som blundar för problemen......!!🥀

"Är de platsen eller debatten som är viktig?" Stående ovationer för denna man...han kan verkligen tala.

Bodde i området i starten på 2000atallet.! INGEN bil som brantes. Det var et herlig kampsportmiljø, hva fan har hendt? -Det verkar som en ghetto til Gøteborg.. jeg opplevde aldri den utryggheten for 20 år sidan...

Vi är för många i Sverige...finns inget här å göra. 2022 snart å värre blir det.

Känner att vi inte har en oberoende media är en sak, finns både höger och vänster åsikter och artiklar i dagens Aftonbladet , expressen Mm . Så känns är en sak, vad som faktiskt existerar är en annan.

Satan vilka idioter det är inom Socialdemokraterna. Den blinda utländska killen var bra. Nej vi har INGA problem med droger här 🤔 när prästen sa att det var öppet om dagen med försäljning 🤣🤣🤣 IDIOT

Alternativ för Sverige. ..ger jag inte speciellt mycket för I sak...Men...Det är ju inte olagligt att dela ut flygblad för ett politiskt parti. ...I synnerhet inte när polisen står och vaktar ordningen i bakgrunden. ..så...Där måste jag ge Han lite rätt.....Jävla kantareller!

Han står jo og lyver journalisten lige op i hoved. De indvandrere der snyder jer helt bevidst. Hvorfor lader svenskerne sig snyde. Hvorfor tillader svenskerne denne udnyttelse af jeres gæstfrihed. I er naive desværre.

View more comments

Kronogårdspastor: “Det sker ju droghantering här varje dag”

Kronogårdspastor: "Det sker ju droghantering här varje dag" – Exakt24 var på plats i Kronogården när Joakim Lamotte återvände för en livesändning, och fick flera bra samtal med boende i området. Bland annat med en lokal S-topp som tycker att man ska undvika att diskutera trygghetsproblem i segregerade områden och den lokale pastorn som berättar att kriminella säljer narkotika helt öppet under kyrkans gudstjänster.

På Exakt24.se hittar du film.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!