Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Hur kan en lärare som misshandlar en elev grovt fortsätta att få vara lärare. Gör man skillnad på folk och folk?

Obegripligt att en sådan människa med den bakgrunden kan anställas som lärare. 😲

Har inte alla skolor krav på sig att kolla brottsregistret och därigenom kunna sålla bort personer som är direkt olämpliga till läraryrket. Borde vara obligatorisk för allas säkerhet. Hur ska skolan annars kunna garantera elevernas trygghet????

När jag hör hur biträdande rektor stammar är det tydligt hur osäker han är. Brist på tydligt civilkurage hos en lärare gör elever otrygga. Han ska nog arbeta med något annat.

om det hade vart tvärt om då jävlar hade läraren ryckt och blivit uthängd ..

Ut ur landet, tillbaks där du kommer ifrån ditt as

Rätt allvarligt kan jag tycka. Om ingen står upp för barn och deras trygghet, vem ska då göra det..

AS ,men så tillhör han ju Mp så klart

Vad jag ser är att folket vill ha hårdare tag och skärpta straff och mera av den gamla skolan! Så vad f..n gnäller ni om nu då???

Tingsrätten är ett skämt Är det någonsin en dom blir fastställd där ?

Har ni tänkt på att bilderna från skolan i videon ser ut som ett fängelse eller anstalt? Inte undra på att ungar inte tycker om skolan

Jag orkar inte med Det policy vi har i Sverige. Straff är smekning

Han ska ha samma straff som om det vore en Svensk lärare, förstår inte varför det gullas med dessa. De tror de kan göra precis som de vill, och det är vår sanslösa Regering som satt gränserna till detta. Nej, utvisa dem som inte håller sig inom våra lagar..

Läraren har väl rätt värdegrund eftersom han tillhör MP och kan göra som han vill.

Släng ut honom från Sverige .. "Rektorn verkar ju helt likgiltig, en sån som inte borde få vara rektor, bryr sig noll, är kanske MP han också och då går klanen först ..

Kanalen lanserades i slutet av oktober 2019 och har utgivningsbevis sedan mars 2020. Chefredaktör är Erik Almqvist, med bakgrund bland annat på Samtiden, medan ansvarig utgivare är Sanna Hill, vilka båda medverkar i kanalen. Bland kanalens övriga medarbetare återfinns Jesper Johansson, Pavel Gamov, Christian Peterson, Mattias Dahlgren och Bianca Muratagic samt tidigare även Erik Berglund, Markus Jonsson, Lennart Matikainen och Magnus Stenlund. Vissa av medarbetarna har sin bakgrund i andra så kallade alternativa medier samt Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige. Så, SD bakom detta.

Vad är det fel på människor som säger ut ur landet men våga inte visa själva och skriver det förut var det invandrare jobbar inte. men nu säger du dom tar våra jobb eller vad fan menar du med det dan palander eller det inte ditt riktiga namn och Margot. Man vågar visa sig när man säger något eller bakom en dator eller telefon va man eller kvinna

Konstigt att det här finns bara i SD medier? Man borde bli lite misstänksam, men nej, folk köper det. Snart är det samma situation som i USA.

Hej, jag är en elev i kunskapsskolan som går i årskurs 9 och har gått här sen 6an, och Pascal har undervisat mig ett bra tag nu och han är absolut inte den media säger, han är världens schysstaste lärare och behandlar en som att man vore hans familj. När han började i vår skola var att det jätte mycket snack om incidenten men nu har alla släppt det och fått sin egen bild av han. Han har förklarat händelsen till oss och ja, eleven sa n-ordet och ja eleven attackerade honom först. Så nej, alla ni facebook mammor som dömmer en bara för att han är mörk och för vad media säger så tycker jag ni kan gå själva och prata med han, eller prata med en elev i skolan. Tack för mig.

På vilket sätt ”misshandlade” han eleven? I dag verkade räcka att en lärare tittar på eleven så räknas det väl som misshandel i numera skämtlandet Sverige...

Han kommer att passa bra in i Tumba för vissa fattar inget annat en några feta smällar om de inte skärper sig gentemot andra elever

Är han en pedagog?

Hade det varit tvärtom så hade det blivit ett jävla rabalder om rasism den läraren hade inte fått jobb någonstans 🤬🤬🤬

Sätt inte era barn där då

View more comments

Lärare och MP-politiker misshandlade elev

‼️ Läraren och MP-politikern Pascal Mafall Fall dömdes i maj 2019 för att ha misshandlat en elev. 🏫 På den skola där så skedde fick han sparken – men nu har han fått jobb på Kunskapsskolan i Tumba. 📞 Exakt24 ringer upp biträdande rektor på den nya skolan samt den misshandelsdömde läraren och MP-politikern själv.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!