Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Bra sagt, dessa gökungar/ trojaner måste ut!!! Kan inte svenska folket på laglig väg tvinga fram nyval? Regeringen är ju tillsatt för att föra folkets talan.

Jätte bra, många tänker nog så här men vågar inte säga det högt!?

Helt korrekt - den ideologi som är emot yttrandefrihet bör motarbetas.

Håller med dig i allt som sägs här

Den uppmaningen går nog inte hem i Rosenbad. För det krävs en regering som representerar svenskarna.

För två år sedan fick två skandinaviska flickor huvudena avskurna. Media och människor uppmanades att inte vidarebefordra bilder av dådet. Varför ska sådant visas nu?

Så sant mycket bra historisk information

Ja, det är klart att det är. Kniv eller skjutvapen används för att döda, inland blir offret sårat av båda vapnen och kan överleva. Men halshuggning och skott mot kroppen kan lika gärna döda. Är emot allt slags våld oxå psykiskt och gillar definitivt i n t e generaliserande.

Stort varmt tack 🍀 Vi måste börja se framåt , framåt och åter framåt ✊️✊️

Hoppas verklligen att de har halshuggit sig själv !!!

Vart månne detta Islamhat leda? Inte till något gott iallafall. Ni måste vara så fyllda av hat. Kan inte va nyttigt för er.

Sveriges Sylt-ryggs-regering gör i vanlig ordning ingenting. I Norge därimot har man lagar som dömer islamist terrorister och lagar mot bidrag från islamister. I Sverige? Ingenting. I Sverige ger man istället bidrag till koranskolor där det snackas arabiska. Jättebra för att skapa parallella samhällen i Sverige (bara i Örebro ges det bort 71 miljoner till skolor som sköts i islams ära) Kan några journalister kolla upp detta med bidrag och sammanställa i Sverige? Bara fråga norska kolleger hur de funnit detta i Norge om utländska bidragsgivare i miljonklassen ( och man är bra naiv eller rent av dum i huvudet om man inte inser vad det innebär för Sverige om man inte sätter stopp för detta snarast) I Sverige så går man på Svensk skola, och religiösa samfund som tar emot utländska bidrag skall stängas för gott (religiösa samfund skall inte finansieras av stat eller kommun på något sätt www.dagbladet.no/video/slik-fant-vi-moskemillionene/ioxPUbcT

😲😲😲😲😲😲😲

Jag håller med i allt som framförts i detta inlägg. 🇸🇪💃🕺🏼

Tack för den mycket bra och korrekta videon !!!!! Jag slutade personligen köpa pizza och äta där jag ser många arbetare från arabvärlden. Det anges inte i pannan att det är en icke-radikal. Om minst en av tio anställda är en radikal islamist, finns det en hög risk att bli förgiftad. När allt kommer omkring förkunnade de att dödandet kunde ske på olika sätt, inte bara genom att skjuta , spränga, med knivar. Det är också möjligt att förgifta brinna kyrkor och andra platser, våldta. Något händer redan i Sverige nästan varje dag. Efter händelserna i Frankrike kommer de att hata hela den demokratiska världen ännu mer. Detta förkunnas i deras Koran. Islamisering i Sverige pågår ganska kraftigt. I Skåne bibliotekarier lär sig redan arabiska för att få besökare att förstå. Men trots allt finns det SFI och de måste lära sig vårt språk, inte vi deras. Deras kläder chockar också människor, men politiker kallar det normalt, men om vi besöker arabiska länder, då måste vi bära lämpliga kläder som anpassa till deras religion och kultur. Allt ser väldigt konstigt ut. Demokrati förråder sig i praktiken och används av islam. Jag kommer därför att rösta för SD. Punkt.

När vår s.k. regering förslösat Sveriges statskassa med råge , då dröjer det inte länge förrän de löser den ekonomiska krisen med hjälp av dollarstinna muslimska köpmän , och strax sitter vi i knät , och tvingas konvertera . Våra ev. tillgångar göres värdelösa över en natt m.m. Tycker ni svenska medborgare att det låter överdrivet och med stänk av dårskap.Så luta er tillbaka , och vänta.

Annars kan nån annan göra det

Tyvärr , inte sett neutral info

Varför kan man inte dela?

Har du gjort självmord Симон Густавссон

Mycket bra Magnus

Den här tv kanalen är ju emot demokrati, så varför gnälla på Islam?? Ta upp era förebilder i Ungern ist

Alla della detta

View more comments

Ledaren: Har islam halshuggit sig själv eller den sista yttrandefriheten?

Ledaren: Har islam halshuggit sig själv eller den sista yttrandefriheten? OBS! Genom redaktionellt beslut är en bild i videon censurerad.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!