Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

En otroligt bra talare! En av dom allra bästa jag lyssnat på......:)

Sätt in våningssängar i fängelserna.

Nej hyr fängelseplatser i Ryssland utan mobil förstås !!!!

Flera våningssängar i varje rum.

Äntligen någon som ser skogen trots alla träd. Det han säger är klockrent.

Socialdemokraternas har röstat igenom ansvarsfrihet. Landsförräderi kallas det

Vi kanske kan hyra av Portugal ? Där lär stå ett flertal fängelser tomma sedan de legaliserade mariuanhan ! Medan vi skriver fler förbudslagar. Eller ?

Tror han räknat fel. Det finns väl rätt många SDare som borde spärrats in. Fast fängelset fördummar individen. Populistiskt att spärra in unga män och tro att problemet är löst.

Löven faller i höst, våren kommer då sopar vi löven bort🤔.

Fantastisk bra sammanställt och framfört! Sverige leds av en Skurkregim som inte bryr sig om skattebetalarna och svenska folket! Skurkregimen ser till att Rättsväsendet inte fungerar....släpper de åtalade fria i avvaktan på fängelsestraffet! Läs om det flera gånger! Det är så idiotiskt så man tror inte det är sant! Köp in fängelseplatser utomlands....Sibirien är ett alternativ....våningssängar i våra egna fängelser så har man genast fördubblat antalet platser! Nej...ju förr denna regering försvinner ju bättre och hela rättssystemet i Sverige bör göras om! Hur svårt kan det vara! Men om 80 % av svenska folket är så korkade att de inte begriper detta så är det mycket illa....ja de är helt enkelt Landsförrädare!!!

det finns bara en lösning på det här problemen - Löfvéns regering måste bytas ut

Vilken bra föreläsning av Sverige i nutid och ännu fler bevis på mesen Svensson? Ryter Svensson till åt politikerna? Nej och nästa val kan mycket väl ge samma regering en period till! Vakna Såskoppar!

Mycket sanningen i det 😃👍

Texta gärna videona så alla kan ta del av infon (döva, hörselskadade).

Tack Magnus Stenlund för ett utmärkt reportage.

Hur många vet detta? Bryr sig någon.? Ska ngn göra ngt åt det? Stefan Löfven har högt förtroende. Bryr han sig? Eller vill han ha det så?

Volontärer hjälper fattiga och hemlösa pensionärer i Göteborg: “De diskrimineras för att de är svenskar” följ oss på @ennydaggoteborg

Dolda agendan är väl att många fängelser gått i stabs-läge, d.v.s överbelagda? Löfven är för korkad för att ha en dold agenda han nöjer sig med makten att förskingra våra pengar efter eget förstånd. Det är väl det stora problemet?

Det finns många gånger fler sossar som borde sitta inne på livstid för alla brott de begått Till de som tycker att mördare och våldtäktsmän borde slippa straff tycker jag obligatoriskt ska tvingas inhysa dessa svin under vad normal strafftid skulle vara. Då kanske dessa blåsta godhetsknarkare får sig en tankeställare på vad dessa personer går för. Att en av tiotusen sköter sig, studerar, jobbar etc saknar betydelse

Du är en utmätkt bra proffsigt talande reporter Magnus Stenlund!😃👏👏👏👏👏👏

Ja vi ska sätta grova brottslingar i deras hemländer och utbisa dom på livstid !!! De är helt rätt !!

Tendentiöst

😁👍💞

View more comments

Ledaren. Löfvens dolda agenda: släpp fångarna loss, det är vår!

❗️Ledaren. Löfvens dolda agenda: släpp fångarna loss, det är vår! – ❗️Ledaren. Löfvens dolda agenda: släpp fångarna loss, det är vår!

Dela klippet
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

På Exakt24.se hittar du film.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!