Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Djup suck. Vilket mörker och dubbelspel som sker.

Magnus Stenlund som alltid korrekt, saklig o lungt förklarande. Idag bästa ledaren enl mitt tycke bland konservativ media...så f.o.m november blir jag månads prenumerant.

TACK för upplysningen och att ni finns aldrig förr har väl alternativ media behövts som i dag,

Det var "Talang" juryn, inte "Lets Dance".

Blev nästan förvånad att han inte lyckades bevis att slavhandeln var bra för färgade människor. Finns säkert statistik som en konspirationsteoretiker skulle kunna vränga till så att även det stämmer.

Exakt 24 ... mycket bra Journalistik.

Högerkonservativa partierna och stödpartiet sd håller på att sälja ut Sveriges skolor till stora koncerner och okända koncerner som i sin tur kan sälja barnen vidare till makter som får inflytande över våra barn och ungdomar. Skolkoncerna tar ut minst 1 000 000 000 kr i vinst varje år. Pengar som förs ut ur Sverige till skatteparadis som dränerar den svenska skolan. Det måste bli ett slut på marknadsskolan innan Svenska språket försvinner. Tänker på engelska skolan sedan genom utländska makter försvinner Svenska språket.

Otroligt tänkvärt om allt stämmer. Tänk om BRÅ eller någon från officiella Sverige kunde kommentera detta.

Vill att ni kommer på tv me. Vi behöver Konservativa tv kanaler

Svarta, färgade människor skulle alltså vara mer mordbenägna än vita? Orsakerna till det dödliga våldet i USA är knappast så enkelt.

Det är synd att du pratar om dig själv i tredje person, "den här ledaren". Säg "jag" istället.

Svart eller vitt ? Skönt att det finns medier som inte är enfaldiga!

Om man nu vill starta nya medier så kanske man bör hitta folk som har lite kraft o fart i sin röst. Att lyssna på detta påminner mig om boktipset som fanns för 40 år sedan. Fattas bara soffan med regnbågshänderna. Mannen här är säkert duktig o kunnig men framför kameran passar han verkligen inte. Ta såna som Ben Shapiro, Tucker Carlsson och Hodget twins. Se o lär från hur dom framför sin röst.

Vilken presentation och vilken bedrövelse vi har.

Tack!

Skulle vilja ha en kommentar från vår regering!

När kommer vi få se SVT presentera detta data ??? 1) Om en miljard år. X) Om tio miljarder år 2) Om hundra miljarder år

Vilken utbildning har Alex Bard egentligen??

Tyka vad är demokrati. Sverige närmar sig diktatur. Säger du??? Så.

Om siffrorna är fel hoppas jag att det finns några på de officiella media går I svaromål men det susar inte i pk säven, det är bleke. Har inte hört några protester så då stämmer antagligen påståenden. Besynnerligt??🤔🤔🤔🤔 😡😡

Alexander bard generaliserade de svarta folket. Därför så fick han skit. Och varför tror ni att svarta dödar svarta eller att det är dom dödar även vita? Jo kan bero på usas rasistiska system, hur dom behandlar svarta, dom ser svarta folk som farliga djur no wonder att dom blir som farliga djur. Det finns så många oskyldiga svarta som faktisk sitter inne för mord/våldsdåd dom inte har begått. Dock media göra en stor grej av att en svart har begått våldsdåd men inte lika mycket när en vit har begått brott.

Så sant BLM MP C V Kominister samma Skit Ta med halva sose packet

Vi är dock lika oroliga för er högerextremister som islamister i detta land 🙁

BLM är en marxist terroristgrupp som vill ha revolution.

View more comments

Ledaren: Mordstatistiken är värre än Bard påstod, BLM är ett obegripligt skämt

❗ Ledaren 👉🏻 Mordstatistiken är värre än Bard påstod 👉🏻 BLM är ett obegripligt skämt

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!