Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Jag önskade under hela min skoltid att det hade funnits en skoluniform! Ungar kan vara jävliga mot varandra trakka och mobba för att man inte har "rätt" modekläder. Jag önskade att det skulle funnits en enhetlig uniform för alla skolbarn som skolorna skulle köpa in av bra kvalitet och med mängdrabatt och sedan sälja till föräldrarna ev på avbetalning om de har mycket dåligt ställt. Även skor! Jag tycker Jensenskolan gör helt rätt men vill gå ett steg längre. Hur de klär sig på sin fritid är upp till var och en men på skolan borde det vara uniform. Ingen som kan bli avundsjuk på de förspända ungar vars föräldrar köper jackor för 6000 till sina ungar som går runt och glänser och snobbar med dem mot andra barn med kanske en ensamstående förälder som får köpa begagnat eller på rea från "billighetsaffärer".

Lustiga värderingar i Sverige - i större delen av världen, inte bara i gamla brittiska imperiet, är skoluniform normalt, i fattiga Afrika, i stora delar av muslimska världen, i Asien, även till del i Ryssland - om det är något som är jämlikt är det skoluniform, bygger skolanda och säkerhet.

Jag ville gärna ha skoluniform . Det finns skoluniformer i alla delar av VÅR Värld. Inte bara som många tror, bara i US, U K mm Titta bara i Afrika.

Jag har skickat förslag till ansvarig minister, SD, att införa krav på skoluniform! Inga mobiltelefoner el dyl i klaussrumsmiljön! Inga som helst huvudbonader inomhus skolmiljö! Oerhört lätt att öka disciplinen med dessa enkla medel! T.om i fattigaste Afrika förekommer ju det med skoluniformer!

tyvärr du är så rasistisk - så det räcker... vilken svensk har uniformer...?? Keps och Kängor m.fl...I Sverige har vi SD som gärna - vill så sprittning, oreda och förvridning bland väljare, som gärna vill utpeka de svagaste i samhället, förut var det judar och nu har vi invandrare, muslimer, somalier mm…#Rasismens logik är inte logisk, Och förrförra veckan var användandet av ordet "volym" #är begreppet volym, när det handlar om människor, ett uttryck för en cynisk människosyn. 😥 Ska vi har demokrati eller ska vi inte ha ??😣FN:s deklaration om mänskliga rättigheterna, artikel 14 paragraf 1:❗😷❗Nu har Moderaterna fått slut på argument om varför man ska samarbeta med SD och helt enkelt börjat sno SD:s egen retorik.. kanske i Täby. Han kanske själv tillhör de 20 procenten med tanke på att SD inte ens fick 18 %...Ulf Kristersson (M) tappar väljare.... Härliga herrar i var Riksdag!!... det är bara att "GRATULLERA " ✅1)) Ulf Kristensson - är värre - "Ingen skulle vilja köpa bil av honom" - var rubriker i Tidningar som Expressen mm❗🤔 Mellan 2006 och 2010 var Kristersson socialborgarråd i Stockholm. 👇 👇 👇✅ 2. Bostadsskandalen - Under perioden som socialborgarråd 👇 👇 👇 ✅ 3. Einar Mattsson-affären - Från 2010 till 2014 var Kristersson socialförsäkringsminister i Fredrik Reinfeldts regering. 👇 👇 👇✅ 4. Taxi-maraton - När Kristensson 2015–2016 var Moderaternas ekonomiska talesperson åkte han taxi för 113 000 skattekronor. 👇 👇 👇✅ 5. Kina-resorna - Under 2007 flög Kristersson tre gånger till Kina – på skattebetalarnas bekostnad. SD:s -väljare är - Bevara Sverige svenskt, BSS + Nordiska Rikspartiet (NRP) + Vit Arisk makt VAM, NMR, national fronten (NF) med flera...hur är det möjligt??💩De är #Odemokratiska# -mot Yttrandefriheten, 🤬 Allas lika värde, 🤬 Kvinnors -rättigheter, 💩 I Riksdagen sitter ett parti SD - som har 11 riksdagsledamöter som är grov - kriminella och har inte suttit av sina fängelsestraff – Hur är det möjligt??SD:s ledamöter - som är kriminella!! ✅Vi behöver inte ha "Exakt 24"

10/10👍

View more comments

Ledaren: skoluniform ett sätt att assimilera

❗️Ledaren: Skoluniform ett sätt att assimilera

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!