MATHIAS VÅG GRUNDADE TERRORORGANISATIONEN AFA: anställs av Aftonbladet

Mathias Våg grundade terrororganisationen AFA och har under sina 30 år som politiskt aktiv ställt sig bakom våldsattacker och mordbränder mot invandringskritiker.

Samtidigt som han under stora delar av året gömmer sig i djupaste Dalarna, långt från mångkulturen som han själv förespråkar…

Idag är Mathias Våg anställd av Aftonbladet samtidigt som han har fortsatt sitt samarbete med den våldsbejakande vänstern, som han påstår sig ha lämnat. Han deltar fortfarande i sammanhang som har pekas ut som tillhörande av den våldsbejakande vänstern av flera tunga instanser såsom Säkerhetspolisen, Center mot våldsbejakande extremism samt Brottsförebyggande rådet.

Ikväll granskar Christian AFA-grundarens bakgrund och nutida roll inom den våldsbejakande vänsterns förföljelse av invandringskritiker. Vår granskning bjuder på en resa mellan Stockholm och Dalarna där vi följer Mathias Våg under ett års tid.

👉🏻 LÄS MER PÅ INSIKT24.SE: https://insikt24.se/mathias-wag-fortsatter-samarbeta-med-terrorgruppen-afa-skriver-for-aftonbladet/

👉🏻 NU ÄR DET DAGS ATT VI AVSLÖJAR VÄNSTERN: Swisha 350 kr till 123 524 6871 för en prenumeration, det går även att betala med kort: http://insikt24.se/stod-insikt24/.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!