Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

Hoppas inte Sverige går med i Nato före Biden går till krig mot Ryssland

Att låta Rysslands propaganda rinna rakt igenom rapporteringen utan granskning är riktigt dålig och mycket vinklad rapportering. Påståendet att Ryssland aldrig attackerat är fel. De har startat krig mot Ukraina och ockuperar Krim. Förutom det utövar de påtryckningar på en mängd länder i sitt närområde. Hur kommer det sig att ni utelämnar det ur rapporteringen? Ni påstår ju att ni är objektiva...? Att Nato demonstrerar med denna övning beror på den mobilisering Ryssland gjorde under föregående vecka längs ukrainska gränsen. Jag ser Ryssland som ett betydligt större hot mot Sverige än någonting annat, men får intrycket att exakt24 tycker att Putin är en ofarlig kompis. Skrämmande!

Krigsmobiliserar ? Ni kanske skall slå upp ordets rätta betydelse i ett lexikon innan ni använder det som nyhet. Säger allt om IQ nivån på den redaktionen.

Russia is not the enemy anymore, since the 90 ties ,in fact

Trodde vi hade nått som hette covid 19....å då ta in så många?

Nu är dom riktigt vilse i pannkakan,! Nu när Iran får stöd ,billioner av China ,kan det bli farligt, med deras kärnvapen och allt

Så bra då..känns detta igen.. Man mobiliserar långt ifrån sin egen gräns och vad händer då då! Äre några som tycker vi har det för tråkigt tro?

Varför lägga 50 miljoner på att terrorsäkra? Bättre vore att avlägsna de som terririserar! Och billigare.

Om man kollar på karta hur stort Ryssland är och ändå vill ha ingång till Medelhavet och Östersjön. Tiden för Ryssland som supermakt har gått ut, nu måste Ryssland lämna i fred de små länderna runt omkring. Förr eller senare en tredje världskrig ska bli på grund av Ryssland. Det är Ryssland som vill ha krig.

Earlier I had respect for Nato ,despite everything...

Borde ni inte heta Putin24? 😄

oroa er inte. Det är bara Ryssland som vill roffa åt sig en bit till av Ukraina. Inget att oroa sig för således! 🙃

Vapen och läkemedel industrin är de stora bovarna.

Nu är Dom fu***ng inte kloka. Är Krig det enda Biden har i sin förvirrade 🧠

Zapad-2021: Från deklarerade defensiva övningar till en aktiv offensiv i ett steg. Att Ryssland traditionellt öppet har förklarat sina defensiva avsikter, men faktiskt förbereder sig för ett aggressivt offensivt krig. Ryssland är för närvarande begränsat till hybridaggression i liten skala. Idag används östra Ukraina som en testplats för ryska trupper och militär utrustning. Baserat på erfarenheterna av fientligheter i Nagorno-Karabach har Ryssland insett att drönare kan spela en betydande roll i offensiva operationer. Ukraina bör också ta hänsyn till dessa erfarenheter, eftersom ett land med moderna vapen som attackdrönare är mer avskräckande än omvärldens ständiga “djupa oro“. informnapalm.org/sv/defensiva-ovningar/

Nato är globalisternas armé. 🤬

VAKNA NUUUUUUUUUU SVERIGE, TIDEN KRYMPER.

Hejja Ryssland

Sam-uno Skoglund

View more comments

Nato i historisk krigsmobilisering mot Ryssland • 20 000 svenska uppehållstillstånd hittills i år


▫️Nato i historisk massmobilisering inför krig mot Ryssland
▫️Fortsatt massinvandring: 20 000 uppehållstillstånd hittills
▫️Ännu ett coronavaccin stoppas efter dödslarm
▫️Förstärkta cykelställ ska göra Stockholm terrorsäkert

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!