Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Pk förtrycket har förstört polisen och rättsväsendet,det har bidragit till att Sverige är ett drömland för kriminella.

Bästa Peter! Det är inte många ”Peter” som vågar vara politisk icke korrekt 🙋🏻‍♂️🌍🇸🇪

Jättebra Peter Springare! Jag hade anmäld mig till ett stort möte med dig förre året som tyvärr blev inställd pga Covid. Har läst din bok och även sett dig med Allard i Örebro fullmäktige. Tack Peter. Dagens nya poliser förstår jag mig inte på. Var bl.a i Stockholm vid Riksdagens öppnande. Det var ju väldigt mycket poliser i förhållande till vi som ville se Riksdagens öppnande! Tack Peter för dina kloka tanker! Ib.mikkelsen@telia.com

Hört liknande från poliser

Peter Du är en hjälte för kommande poliser tror jag 🤗🤗

Mycket bra program Peter Springare talar som den lysande person han är!!✌️ Han vore den bäste polischefen av alla!!🌷🌿. BYT REGERING NU!!!

Jag förstår Mig inte på polisen idag. Jag tror dom styrs helt a. Polis Myndigheten. Idag

Socialismens stödpelare och budskap: Alla skall tänka lika, straffa de som avviker, ange de som avviker för gruppens säkerhet.

Peter Springare är kanon bra,en man kan lita på!

Vår älskade klarsynta Peter Springare😄😄😃❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Polisen går på fel personer, är ett skämtgäng , maktmissbruk mot Vita kvinnor. Att slicka asfalten i blmfrågan ,som visade vara fel i the Guardian, har underminerat byrån. Kolla kalla fakta där QVINNOR sextrakkasserapå fester av männen, förföljs privat, anmäls barnen till SOC!!! I SIN EGEN KÅR, NEJ FY FAAN, kollar i fb, LÄGG ner pajaskåren! Titta på Finlands POLISERNA, högt Utbildade! Man kan inte ta in kriminiella i kåren, som inte ens kan svenska språket, multikulturella packet! Usch mår skitilla, det finns Falska poliser som Rånar kvinnor och GAMLINGAR på Värdesaker!!!

Sverige, det förlorade landet.

DIKTATUR.. !

Så RÄTT Han har... Springare. Tänk om han kunde få vara Högste Polischef....Då skulle vi kunna gå ut på kvällarna.

View more comments

Peter Springare: ?Polismyndigheten sprider desinformation för att skydda sina chefer?

Peter Springare: ”Polismyndigheten sprider desinformation för att skydda sina chefer” – 👼‍♂ ”Polismyndigheten sprider desinformation för att skydda sina chefer” Peter Springare började kritisera utvecklingen inom polismyndigheten med ineffektivitet, nepotism och tystnadskultur 2013 och blev snabbt obekväm. Efter många år av försök att förändra och förbättra organisationen blev han till sist så obekväm för ledningen att man har beslutat att köpa ut honom efter en tvist med arbetsgivaren som riskerade att gå till Arbetsdomstolen. Han skrev en bok om sina upplevelser som väckte stor uppståndelse och idag har han gått med i det politiska partiet Örebropartiet för att bidra till en förändring i sitt närområde. I intervjun berättar han om hur hans bok renderat stöd från polischefer ute i landet som inte öppet vågar säga att de stödjer honom och hur förfallet inom myndigheten gradvis intensifierats genom åren.

Dela klippet

PĂ„ INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!