Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Mycket bra reportage! Vi svenskar får inte säga att Sverige är vårt land, men en kurd får göra det! Spot on!

Jag är norsk och vi älskar vårat land och säger det ofta. Att fira nationaldagen är något alla norrmän gör, vart dom än bor i världen. Ja vi elsker dette landet.🇳🇴 inpräntas från första barnåret. Det är en ära att få hylla sitt land. Fråga vilken norrman som helst. Stolta är vi över landet och flaggan.🇳🇴👵🏻😀. Jag bor i Sverige och tycker om Sverige, men Norge är och förblir mitt kära hemland.👵🏻👍

En Svensk får aldrig säga nåt om någon annan men till oss får man säga vad som helst utan vidare.... hur kan det va så??

När en som suttit vid "makten " säger att Sverige tillhör inte oss som är födda här som betalat skatt och gjort vad vi kan för att bygga landet, det tillhör de som kommit hit !! Är detta rätt vad tycker Du ?? Alla är välkomna, men man ska väl ta seden dit man kommer ?? 🇸🇪

Klart att Sverige är MITT land..eller har jag inget land???

Jag har bott här i 10 år men kommer aldrig säga att jag är svensk. Det är dags att ni organiserar er och säger ifrån på skarpen!

Vi har sporrat ur totalt. Vi har gett för mycket, nu tas allt ifrån oss.

Ja av någon underlig anledning så har vi SVENSKAR inte längre rätt att kalla SVERIGE VÅRAT LAND hur kommer det sig ??

S och MP har förstört mitt land!

Det är klart att Sverige är svenskarnas land.Jag är svensk med rötter som jag vet , är från slutat av 1600 talet.

JAG ÄR ETNISKT SVENSK OCH SVERIGE ÄR MITT LAND !!!!

Så sant sverge diskriminerar oss svenskar oerhört , vi är inget värda och ändå är det VI som bygt upp detta land !

Jag säger också att det är mitt land eller ska jag säga att det inte är mitt land ? Jag bor här och är född här och jag ser detta som mitt land ,vad är problemet?

Sverige landet som försvann

Om hon nu menar att Sverige är hennes land har hon bara ett medborgaskap då? Har hon avsagt sig sitt kurdiska medborgarskap?

Man ska få säga: Mitt land om Sverige. Helt klart 👍👍👍

Svenskarna får inte vara stolta över eller säga att Sverige är deras land. Men utlänningarna får säga att Sveriges är deras plus alla andra länder de har medborgarskap i. Det är värre än USA här idag.

Det han menar är att du har förstört hans land. Riktigt smart 🧠 reportage.

Är man svensk och öppnar käften, då är man stämplad rasist på en gång. Så får man snabbt tyst på folk och deras tankar. Smuts kasta dom på en gång bara.

Då jag bott mestadels av barndomen utomlands har jag alltid blivit kategoriserad som "utlandssvensk" av många, då med negativ ton. Ofta så har min anknytning till Sverige fnysts bort trots att jag är född i landet och har rötter i det. Men nej, jag var inte svensk utan möjligen italienare (har bott i Italien många många år). Jag känner att Sverige är "mitt" land, därför gör det ont att se hur vissa har och fortsätter att hantera det.

Alltför många har alltför länge sluppit att tänka och ta ansvar för innehållet i politiken. De är "värdegrundsförslavade" och reflekterar inte över vad regimen stoppat i den - värdegrunden - som de självgodhetssignalerar och självcensurerar och självplågar sig med för att vara GODA. Wokeismen, en inhemsk ortodox religion, fundamentalistisk, sekteristisk, känslobaserade åsikter, tro, fanatiker som gör gemensam sak med islamism och all övrig form av kommunism. Värdegrunden influeras av antikapitalistisk tankefigur med postmodern ideologi, normkritik, identitetspolitisk intersektionell tribalism med medveten särbehandling och parallella måttstockar som medger mobbning av majoritetsbefolkningen/-kulturen. Detta har indoktrinerande verkan i form av förvrängd verklighetsuppfattning, demoraliserande faktaförakt och sanningsförnekelse. Självgoda arroganta dömande aktivister ÄR - efter att ha förvrängts i woke värdegrund - sin egen sanning, lag och domare, de exekverar den och följer värdegrunden INTE GRUNDLAGEN. I värsta fall irreversibel verkan. Demokrati och frihetskämpe Ayaan Hirsi Ali beskriver: www.document.no/2020/09/19/ayaan-hirsi-ali-identitetspolitikken-minner-om-islamismen/

Sverige är Svenskarna land

DET var regeringen som 1987 bestämde att alla vi svenskar är rasister och inte vi själva så det så tänk på den innan ni kallar oss för rasiater ok

Att de anser det har vi alla insett. Så märkligt att de inte då nöjer sig med det. De ska ha det land de eller deras föräldrar kommer ifrån också. Och varför har de inte plikter mot detta sitt land. Varför tycker de sig ha rätt att bestämma hur vi i vårt land vill ha det.

View more comments

Saknar svenskarna ett eget land?

🇾đŸ‡Ș Saknar svenskarna ett eget land? Etablissemanget har sin åsikt klar men vad tycker du?

PĂ„ INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
LÀs fördjupande artiklar pÄ Insikt24.se!