Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Finns absolut ingen anledning att kvinnor skall dölja sig någonstans i världen!’ 👎👎👎

Slöjorna ska tas bort innan människorna beträder svensk mark.

Ja och då måste svenska folket tänka till att vid nästa val att INTE! rösta på socialdemokraterna🤬 för annars blir det med slöjor i Sverige

Jag har aldrig tyckt att sånt hör hemma i Sverige. Ingen annan stans heller.

Slöja hör inte hemma någonstans, punkt slut

Bort med slöjan . Ingen kvinna är syndig för att hon ska kunna klä sig som hon vill. Min tanke är att mannen får ta och styra sig och inte tro att han har rätt att bestämma över någon annan vare sig kvinna som annan man oavsett nationalitet. Stanna där ni hör hemma i era egna länder om ni inte kan ta seden dit ni kommer. Sverige är svenskt med vår fria vilja och rätt till ett fritt land.

Det hör definitivt inte hemma i Sverige!!!

Aldrig ska det normaliseras att bära slöja i Sverige

Religiöst vansinne,att kvinnor ska maskera sig,medan män kan klä sig hur som helst och göra vad som helst i Sverige!!

Jag säger det är på tiden vi avvecklar religon då den gör mer skada än nytta.

Slöjan hör inte hemma någonstans !!! O definitivt inte i Sverige !!

Bort med Slöjan i Sverige i Norden och i hela Europa

Det är väldigt lätt. Nej, slöjan har ingen plats i svenska samhället, skolan eller vården. Folk kan ha den på sig hemma om de Vill men det ska vara av fri vilja så små barn ska därför inte ha den

Ingen slöja för barn under 18 år 🙏

Männen har inget ansvar för sex tydligen, hemskt!

Lösögonfransar,tatuerade ögonbryn,uppumpade läppar, thighta kläder,lösnaglar högklackat ..Allt är ok så länge dom har ett huckle på huvudet !

Varför ens prata om deras tro . Vi bor i Sverige och har krista värderingar..... Dom är i fel land✈

Hör inte hemma i Sverige

Nej tack, inga slöjor.

Från en dag till en annan på 70- talet Bestämde diktatorn Att alla kvinnor SKULLE bära slöja. De var ett tvång Annars fängslades dom. De var länge sen o de finns inte så mkt bevis. Men de är sanningen.

Det som hände i Iran 1979 kommer att hända här med om inte vi bekämpar problemet. Tidigt 2000 kunde vi ha vänt det med en bra och stark integrations politik. Jag tror inte det är ett val idag.

Självklart ska det vara slöjförbud i skolan och hela Sverige. Det är inte svensk kultur.

Att bära slöja ska vara frivilligt. För det får det inte bli norm i Sverige. Ej slöjbärande kvinnor ska inte vara villebråd för männen. Här ska svensk lag gälla och stå fast.

De här IS kvinnorna nu som regeringen hämtar upp som ska flygas till vårt land, behöver de ta av sig sina svarta kläder som täcker både ansikte och kropp när de ska gå igenom tullen? Eller hur vet man vem som är man eller kvinna? Och sedan, gå ut i samhället med dessa kläder? Fy hundan

View more comments

SANNINGEN om den muslimska slöjan – Luai förklarar i Kortfattat

SANNINGEN om den muslimska slöjan – Luai förklarar i Kortfattat – 🧕🏽 Du ser slöjan mer och mer, varje dag. Men vad ligger egentligen bakom fenomenet? I Kortfattat förklarar Luai Ahmed viktiga och aktuella samtidsfenomen.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!