Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Detta är ett misstänkt sekretessbrott från Säpos sida. Om jag var ni skulle jag höra med FBI vad de tycker om att sekretessbelagda amerikanska uppgifter används för åsiktsbrott i Sverige. Dessa frågor är specifikt reglerade i informationsutbytesavtal för olika myndigheter.

Ljug rätt upp... Klart dom hittar ärendet i sina datorer.. Hörs hur jobbig det är för dom med allt suckande och blåsande i telefon.. 🥱 Dom vet och inser att dom skitit i de blå skåpet och försöker mörka..🤬 Detta borde man självklart gå vidare med.

Roligt att de kan tänka utanför lådan, ibland. Kanske kan de lära av detta och hitta en och annan verklig terrorist utan att främmande lands säkerhetspolis måste tipsa dem om vad som händer på svensk mark.

Har man verkligen inget annat att jobba med? Förslagsvis muslimsk terrorism och övriga aktiviteter?

Det låter lite ”Bajsnödigt” SÄPO!

Detta visar ju att säkerhetspolisen är genomkorrumperad.

Och detta är Svenska Säkerhetspolisen!!!! Herregud säger jag bara!

🙄

Jävla lognhalsar

Bra jobbat 👍

Uppfriskande med riktig journalistik! Mycket bra jobb Exakt24!!

👍🏼💪🏼👍🏼

View more comments

SÄPO jagar tonåring för näthat under falsk förespegling om ?terrorbrott? ? tappar bort hela akten

SÄPO jagar tonåring för näthat under falsk förespegling om “terrorbrott” – tappar bort hela akten – Säkerhetspolisen uppger misstankar om "terrorbrott" för FBI i syfte att få tillgång till bevis som sedan används i ett rättsfall mot en 15-årig pojke som nu misstänks för näthat. Efter att brottsrubriceringen ändrats från uppmaning till terrorbrott till hets mot folkgrupp ringer vi och börjar ställa frågor om varför Säpo tycks ha fört FBI bakom ljuset, men då vill utredaren Daniel inte längre svara på frågor. Kort därefter klarar inte Säkerhetspolisen av att få fram sina egna handlingar i fallet.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!