Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Helt rätt strategi. SD har ritat om den politiska kartan i Sverige och har rivit den socialistiska muren. Ett hästjobb som inte har sin likhet i Sveriges politiska historia. Sverigedemokraterna har banat vägen för alternativ. När tiden är mogen så kan konservativa partier ta plats i den krattade manegen. Ett helt fantastiskt jobb av SD.

Trist att SD:s ledning inte vågar stå upp mer för sin egen politik som resultat av den här ivern för "normalisering" och att komma in i den politiskt korrekta värmen. SD har tyvärr mist mycket av sin sälta på senare tid.

Vad fint det är Budapest.

En fullständigt korrekt analys. Spelar man liberal så blir man liberal, och lockar till sig... liberaler.

View more comments

SD tonar ned konservatismen i kommande principprogram

Inför SD:s landsdagar föreslår nu partiledningen att konservatismen tonas ned för att inte partiet ska stöta sig med övriga riksdagspartier eller marginalväljare. Förhoppningen är att detta ska öka chanserna att bilda en regering med borgerliga partier och så snart som möjligt kunna minska invandringen till Sverige.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!