Att flytta i Stockholm till ett nytt boende kan vara en stressigt, men det finns hjälp att få. Låt en professionell flyttfirma ta hand om allt åt dig så att du slipper all stress och ansträngning som är förknippade med flytten. De kommer att hantera all packning, lastning och lossning av dina tillhörigheter samt transportera dem säkert till din nya destination. Med deras expertis kan du luta dig tillbaka och slappna av medan de gör jobbet åt dig!

Fördelarna med att anlita en professionell flyttfirma

Att anlita en professionell flyttfirma har många fördelar. För det första kan de hjälpa till att planera och organisera hela flytten, vilket gör det mycket lättare att hantera allt som ska packas upp och bäras ut. De kan även ge råd om hur man bäst packar sina saker, vilka typer av kartonger som är lämpliga och hur man skyddar dina viktigaste ägodelar under transporten. Professionella flyttfirmor har ofta specialutrustning som gör det möjligt att lyfta tunga föremål eller transportera stora möbler med minimal ansträngning. Dessutom erbjuder de ofta extra tjänster som att montera ner och montera upp möbler. Allt detta sparar dig tid och energi när du ska flytta, samtidigt som du vet att dina ägodelar kommer fram på ett säkert sätt.

Hur mycket kommer det att kosta att anlita en flyttfirma?

RUT-avdraget gör det möjligt för de allra flesta att använda sig av flyttfirmor. Det är ett skatteavdrag som gör att du kan dra av upp till 50 % av kostnaderna för flyttarbeten från din skatt. Avdraget kan göras på arbetskostnader och materialkostnader, men inte på moms. För att ha rätt till RUT-avdraget måste man vara bosatt i Sverige och kunna visa upp en faktura som visar den totala kostnaden för flyttarbetena. 
Kostnaden för att anlita en flyttfirma beror helt på vilka tjänster man vill ha hjälp med, hur stort boende man har, hur lång väg det är mellan boendena samt marknadspriset i staden du bor. Priserna brukar variera och med hjälp av en jämförelsesida kan man snabbt och enkelt hitta de mest förmånliga priserna på marknaden.

Stor konkurrens och jämförelsesidor hjälper till att hålla priset nere i storstäderna

Den stora konkurrensen i storstäder tillsammans med jämförelsesidor hjälper dig som kund att hitta det bästa priset för att anlita en flyttfirma i Stockholm. Genom att jämföra priser från olika leverantörer kan du se vilket alternativ som är det mest kostnadseffektiva. Detta gör att du kan fatta ett välinformerat val baserat på dina egna behov.

Tack vare konkurrens mellan de olika flyttfirmorna, uppmuntras de att sänka sina priser för att locka fler kunder till sin tjänst. Detta skapar en sundare marknad och gynnar kunderna som har möjlighet att jämföra olika erbjudanden och hitta det bästa alternativet för sitt specifika fall. 

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!