Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Vad sysslar kyrkan med. Att skydda brottslingar är inye lagligt. Att skydda invandrare med utvisningsbeslut inte ok från en stor aktör som kyrkan!

Vad gör de för våra svenska uteliggare?

En präst som inte följer budorden. En präst som inte välkomnar svenska hemlösa. Det har spårat ur i Sverige. Dessa politiker och präster ska inte begravas i detta landets jord som dom förorenat och föraktar.

Då ska svenska kyrkan öppna sina kyrkor för uteliggare från Sverige pronto!

Varför inte ta in våra egna medborgare som bor på gatan??

Tur man ej är med i svenska kyrkan 👍

Varför tror de att de står över lagen?? Gör en razzia o utvisa dem! Idioter!

Kommer att gå ur svenska kyrkan

Var det inte Löfvens fru som var med och fattade dessa beslut? Hon satt ju med i högsta instans... Det är lokaler som kunde gått till våra multisjuka äldre som lever och bor ute i kylan idag... En sådan stor fin lokal, tänk vad den har kostat pengar som vi svenska medborgare finansierat genom hårt arbete. Varför skall vi betala till andra medborgares husrum. Dessa personer har passerat 9st länder för att komma till bidrags Sverige. Och enligt EU:s lagar skall dom söka asyl i första EU land med fred i som de anländer till... Därför måste "kidsen" vända tillbaka... Det är stor skam mot alla människor som inga bostäder har fått i Sverige. Det gäller i decennier inte ens när ungdomar läser och studerar i en annan stad "kommun så får ungdomar tillgång till bostäder "husrum" Det är ett hån mot människor som jobbar och sliter, skäms på er...🤒

Helt olagligt. Varför sysslar Antje Jackelens kyrka med olagligheter ?? För hederns skull bör man väl lämna Sv kyrkan !!

Ja detta är spiken i kistan för min del , går ur svenska kyrkan nu , detta är jag definitivt inte intresserad av att vara med att finansiera. Sen ska våra egna svenskar vara hemlösa, inte ser kyrkan till så dom har boende . Rent ut sagt vidrigt

Vilken tur att jag har gått ur svenska kyrkan..

Sossarna infekterar det mesta .. och dummerjönsar i deras kyrkor utför ..

Står prällen och ljuger 😂😂😂bra förebild

Tur att man har gått ur svenska kyrkan, inte mycket att vara stolt över.

Hur många har utträtt ur "Svenska" kyrkan på grund av att kyrkan upplåtits åt muslimer som befinner sig i landet olagligt.Sen kan man fråga sig om det finns några kvinnliga "flyktingar"som beskyddas.

Men alla dem som blir utsatta av dem. Har de inte utsatt för något förfärligt. Jag har alltid förundras över. Om man är ett svenskt barn och sticker hemifrån blir man då inte körd hem till familjen igen. Samma sak skall väl vara för de barn som kommer hit. De skall hem till sina föräldrar, skall inte vara här och springa på gatorna, utöva våld och kriminalitet. Sen att kyrkan gömmer dessa är under all kritik.

Tur man gick ur!

Svenska kyrkan har inget med kristendomen att gör det styrs av politiskkorrekt politiker och så kallade hbtq organisationer som inte har plats i Jesus kyrkan

Gymkort????? Dom får hyra och mat gratis och bidrag från CSN sa killen från förra klippet,,,,, kallas inte detta förmån då??? Svenska ungdomar lånar pengar till studier och måste betala tillbaka!!!!

gå ur svenska kyrkan.

Helt plötsligt, jamen jag är bara präst. Då tog hon bort sitt ansvar helt plötsligt. Fy alltså. Svenska kyrkan kanske borde bistå med boende för hemlösa.

Utvisa kärringen tillsammans med sina små älsklingar

Präst borde inte hon tala sanning, eller får dom dra en vit lögn,

View more comments

Svenska kyrkan erkänner att de gömmer afghanska män med kyrkoskatten

Svenska kyrkan erkänner att de gömmer afghanska män med kyrkoskatten – ‼️ Exakt24 granskar | Svenska kyrkan 👉🏻⛪️ Efter Christian och Mattias avslöjande om att Svenska kyrkan gömmer afghanska män i sina lokaler intervjuas nu en av kyrkans präster. 🎥 Här svarar prästen Tilda Nordstierna på Exakt24:s frågor.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!