Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Det kommer att urarta i Sverige ... är min känsla just nu. Om allt fortsätter och våra politiker inte inser hur fel allting blivit ... är de ANSVARIGA för alla medborgares framtid. Det finns ingen människa som är hur tålig som helst ... inte ens en svensk.

Jobba svart,byt tjänster,ställ upp för varann så får vi se vad som händer när dom normala skattepengarna inte kommer in.

Alla vet vad det beror på ,stor invandring o dåligt styre!

Tack ska ni ha Ni är jätteduktiga. 👍👍👏❤️

och jag som trodde att 'klyftorna' som kom till sverige var en vinst för samhället. Men okey, man sa aldrigt för vilket samhälle dock, kanske för det samhälle dom lämnade ?

Allah ska med, sa Mona Muslim engång

NI MÅSTE Minska Invandringen.......har man Inga Pengar får man minska på Onödiga Utgifter..... svårare är det inte .

HALLÅÅÅÅ. ETHOS, ETHOS, ETHOS, ETHOS, ETHOS. Att vara Sverigedemokrat har lika lite med ras-ism att göra som att vara kommmunist och rösta på KD. Det lilla förena i den enskildas illviljas anonyma röstval som för bem som helst med strategisk illvilliga. Det är alltid rätt att vara SD om man är förespråkae för begränsa viss typ av Ethos. (Sed lära) Tex Saudiarabiens bakomvarande till böneutrop... En sådan ethos ska som individ få ögonblickligen en biljett till flyget till Saudiarabien och vi är alla fortfarande alla liks värda. Om någon idiot vill tvinga ihop ethos Saudiarabien med Dansk-Norsk-Svensk-Finska-ethos med förevändningen "Allas lika värde" är det det samma som att Socialdemokraterna driver ett land in i inbördeskrig då Socialdemokraterna bygger sin kyrka (inte på denna sten) utan på allas lika värde. Tycker försvarsministern vill bli en inrikes gris med en alla människors lika värde med förevändningen att alla världar skall få plats i en värld och att Nordic battlgroup skall verka inrikes.... Vi har bytt ut en religion mot en annan religion. Socialdemokraterna är hårfint på sin gräns till kommunism i en annan tappning.

Skattenojan når nya höjder som förlamar landet 🤮

Ojdå 😀😀😀😀😀

APA

Men va fan

🇨🇳/ sossar =☠️

NYVAL

Skrämmande nära framtidsutsikter,!!!

Går bra nu

Börja med att minska invandrigen.Så skulle det inte BEHÖVA höja skatten. Sänk era feta löner.🤮👹

View more comments

Sverige rasar i välståndsligan – planerar höjd skatt • Ylva Johansson: Mer massinvandringen väntar

📺 Storbritannien förbjuder kinesisk tv ⚖️ Rättegång om uteslutning av sverigedemokrater ur fackförbunden 💵 Sverige rasar i välståndsligan – planerar höjda skatter 👨🏾‍👨🏾‍👦🏾 Ylva Johansson: Mer massinvandring väntar Sverige och Europa!

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!