Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Avväckla pensionsgruppens hemliga möte höj alla äldre arbetandes pensioner till 22000 efter skatt!!!! Och noll kronor till dom som kommer hit och mjölkar sverige på skattemedel!!!! Dags att svenska arbetarfolket och våra äldre hemlösa handikappade får reeeejäääl valuta för sina llivsverk!!! Avsätt den där chaikarabain illegala flyktingen nu!!!!😡😈😲

Sveriges regering bör skämmas, så dålig PR för Sverige att de gamla inte får en pension med skälig levnadsstandard! De delar ut pengar till sida, muslimska brödraskapet, Palestina, invandring, och gud vet vad! Nu djävlar får detta system ändras omgående!!

Kvinnor är i majoritet att rösta på de partier som vill ha en fri invandring och tar Sverige emot 120.000 personer varje år där en majoritet aldrig blir självförsörjande och Sveriges resurser inte är obegränsade då kommer det i framtiden att bli alltfler fattiga Svenskar framförallt kvinnor. Sverige har näst lägst pensioner i Europa samtidigt som Sverige per capita tar emot flest utrikesfödda bidragstagare.

Så här går det när man har maffia styre i Sverige mot pensionärer.

När blir det demonstration ? Jag ställer upp.👍

Om det inte är politiskt så ska väl pensionerna vara skattefria ???

Ansergula västarna att det är invandring som är orsaken till att pensionerna är så låga ?

Hur kan man få en chock när man tittade i sitt orangea kuvert eller sitt pensionsbesked? Borde man inte ha kollat det innan ? Kanske vidtagit mått och steg för att förbättra sin situation ? Vidare pensionssystemet är en flopp men det var ju pga att man insåg att folk blev äldre och således levde längre....pengarna skulle inte räcka till kommande generationer. Vidare fick ju även Pensionsmyndigheten ta över alla dem som godtyckligt förtidspensionerades under 80-talets vanstyre. Det är bra att hålla sig till sanningen när man nu ska låta så kunnig!

Enkel matematik! Var är vi om typ ytterliggare 25 år.. Jo då har vår statsminister fått ytterliggare 100.000:-/ mån i höjningar och fattigpensionärerna kanske 2.500:- om eländet fortsätter😡😡

Vilket härlig IQ , stämmer exakt jag går med.

Tack för vad ni gör🙏 Blir så matt av era förklaringar i programmet att jag får pausa en stund och lyssna klart senare. Är inte nytt för mig, men att höra er i komprimerad form är tungt, men bra🙏

Jag är lite konfunderad. Att pensionen är för låg det håller jag med. Det är ni som byggt upp Sverige. Men varför röstar då de flesta pensionärer då på S?

Jag går med i samtliga demonstrationer!

Hur blir man medlem i gula västarna?

Jag vill vara delaktig och medlem !

P R O. är bara för dom med hög pension ...

Jag är 78 år och har INTE RÅD att sluta jobba !

Helt ointressant att prata om medelinkomster. En person tjänar 2 milj och 10 personer tjänar 100000 Medelinkomst = 270000 Detta återspeglar inte verkligheten. Medianinkomsten 100000visar verkligheten. Bäst är att både visa medel- och median siffror. Då får man en bra bild av verkligheten.

Hur går man med?

Min Pansjon 15000Kr EfterSkatt

Min Önsskan Är 15 Tusen Den Verliga Är 92oo Jag Tror Att Ha Bidraigt Mer Till Välfärden Än Sittande Diktator ???????

PRO KLIV UR SOSSARNA NI VET JU VART DET LEDER ER FATTIGDOM FAN

View more comments

Till kamp för fattigpensionärer – den bortglömda gruppen

Till kamp för fattigpensionärer – den bortglömda gruppen – Till kamp för fattigpensionärer – den bortglömda gruppen Pensionärer i Gula Västar är en partipolitiskt obunden grupp som vill röra om i grytan och har siktet inställt på att lansera ett politiskt parti som värnar fattigpensionärer. På Facebook bedriver man upplysning för att förbättra situationen för de som byggt upp välfärdslandet Sverige. Organisationen är inte en undergrupp till proteströrelsen från Frankrike med det liknande namnet Gula Västarna, utan är en självständig ideell förening vars mål bland annat kommer vara att minska det inkomstgap som uppstått mellan genomsnittslönen och genomsnittspensionen i Sverige. Glimmerås berättar att medelinkomsten i Sverige 2001 var 160 000 kr, medan medelpensionen samma år låg på 130 000 kr – alltså en skillnad på 30 000 kr. År 2019 hade detta gap vuxit till att utgöra 200 000 kr då medelinkomsten enligt Glimmerås låg på 360 000 kr medan medelpensionen fortfarande låg kvar på 160 000 kr. Dan Glimmerås som är pensionerad dansbandsmusiker och före detta egenföretagare har fått nog av att de pensionärer som har byggt upp välfärdslandet Sverige, idag sitter i fattigdom och lider. Han menar att det finns mellan 310 000 och 350 000 fattigpensionärer, varav många inte har råd att äta näringsrik mat eller resa och besöka sina barnbarn på grund av den ansträngda ekonomiska situation de befinner sig i. Glimmerås flankeras i sitt engagemang av den före detta moderate politikern och civilekonomen Göran Dandelo, som har valt att överge sitt forna parti för att bidra med sin kunskap i Pensionärer i Gula Västar. Dandelo berättar om besvikelsen över att ha bidragit till samhället under ett helt yrkesliv för att under sin pension behöva leva knapert och ger en känga åt sin förra partiledare Fredrik Reinfeldt som han anser gjorde sig skyldig till ett slag mot svenska folket då han framfört sitt ”öppna era hjärtan”- tal. Dandelo beskriver hur politikerna hävdar att man inte skall ställa grupp mot grupp, men hänvisar till att de uppgörelser som gjorts mellan Moderaterna och Miljöpartiet lett till att det varje gång har varit pensionärer som tvingats stiga åt sidan. Vi får även träffa rockmusikern Magnus Rosén, som spelat med bland annat Hammerfall. Han brinner för att hjälpa fattiga människor och har tidigare arrangerat konserter i Sydamerika där intäkterna från konserten gick åt att dela ut mat till behövande i slumkvarter, s k favelor. Han anser att pensionärerna i Sverige är en bortglömd grupp och vill vara en ambassadör för Pensionärer i Gula Västar genom att stödja en upplysningskampanj för pensionärer, som han anser inte ska behöva leva i fattigdom i ett rikt land som Sverige. Rosén anser att folk verkar ha glömt av att politiker har en arbetsgivare – folket, och anser att det därför är viktigt att politiker talar om en verklighet som folket känner igen sig i.

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!