Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Ja man kan enligt lagtexten Hets mot Folkgrupp bli dömd för missaktning av den grupp man själv tillhör.

Underbart att höra. Så sjukt samhälle har vi

Jag blev avstängd för att dela en artikel från aftonbladet med en bild där en man står och ser ner i gravgrop och berättar om sin son som blev mördad av kriminella i Göteborg, 24 timmar för naket innehåll/sexuellt utnyttjande av barn, jag protesterade och blev då avstängd 7 dagar för hatiskt innehåll. I en text hade en tjej benämnt "sig själv" som blatte och som sagt, facebook har noll koll. Dom som sitter och bedömer det här är helt klart enkelspåriga och mycket okunniga. Inga ursäkter får man heller och kontakt är omöjligt, här är det av rättning rakt av.

Krossa Globalismen!

View more comments

Trailer: “Varför ska några maktgalna globala techjättar få diktera villkor för nationens framtid?”

Trailer: "Varför ska några maktgalna globala techjättar få diktera villkor för nationens framtid?" – Petrit Latifi om informationskriget, censurattackerna, big tech-flyktingar, nedstägning av alternativa medier. Och om konsekvenserna av coronarestriktioner och hur dessa kolliderar med grundläggande fri- och rättigheter. Samt om hans nya bok.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!