Vad kostar en flyttfirma?

Dags att byta bostad eller verksamhetsplats? Är du på väg mot nya äventyr i en annan stad ? Eller har du ny adress på den ort du redan bebor? Jättebra att du tar reda på flyttkostnaderna i förväg eftersom du ska kunna kräva bästa möjliga pris-kvalitet förhållande av den flyttfirma du väljer.

Nyttiga tips

Före du ber om en offert av en flyttfirma ska du ha klart för dig din egen utgångspunkt och dina behov. Här är några av de viktigaste frågorna att ställa dig själv:

  • När vill du flytta (till exempel helg och vardag kan ha olika timpris)
  • Hur stor mängd saker som ska flyttas samt om du har speciellt tunga eller ömtåliga grejer
  • Behöver du kanske packningshjälp och/eller städhjälp
  • Varifrån vart ska flyttlasset gå, hur många mil talar vi om samt finns det hissar, trappor eller hinder att räkna med

En bra flyttfirma hjälper dig på traven genom att analysera och kartlägga just ditt behov. Det här med att flytta kan nämligen vara både himla kul men också oerhört traumatiskt och jobbigt. Redan det faktum att du kan vända dig till en trygg och framförallt kunnig flyttfirma lättar på trycket för din del.

Referenser och feedback

En bra flyttfirma publicerar referenser och feedback på sin hemsida. Referenser är som små juveler eller ledtrådar och ju fler desto bättre. Ett bra rättesnöre är att fokusera på den kundfeedback som låter realistisk och konkret. En pålitlig flyttfirma har också kontaktuppgifter tydligt synliga på sin hemsida.

Kolla här för mera ingående beskrivning av vad en bra flyttfirma kan erbjuda samt kosta, med ett litet extra fokus på Stockholm: https://excellentmoving.se/flyttfirma-pris/.

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!